ל לא תגורו Member 5 Jan 2025 #1 דרוש כספת לספר תורה להשאלה לתקופה ממושכת או לקניה הבית כנסת הוא בנשיאותו של הרב יצחק יוסף בן רבי אברהם שליט"א אשמח לקבל עזרה ממכם - חברי הפורום
דרוש כספת לספר תורה להשאלה לתקופה ממושכת או לקניה הבית כנסת הוא בנשיאותו של הרב יצחק יוסף בן רבי אברהם שליט"א אשמח לקבל עזרה ממכם - חברי הפורום
עובדי ה' Active member 21 Jan 2025 #2 לא תגורו אמר: דרוש כספת לספר תורה להשאלה לתקופה ממושכת או לקניה הבית כנסת הוא בנשיאותו של הרב יצחק יוסף בן רבי אברהם שליט"א אשמח לקבל עזרה ממכם - חברי הפורום לחץ כדי להרחיב... פרסמתי בעבר תן לי לבדוק לאיפה זה היתגלגל בסוף בינתים תראה אם אתם יכולים להיתגלגל לאיזור פת לאסוף אותה
לא תגורו אמר: דרוש כספת לספר תורה להשאלה לתקופה ממושכת או לקניה הבית כנסת הוא בנשיאותו של הרב יצחק יוסף בן רבי אברהם שליט"א אשמח לקבל עזרה ממכם - חברי הפורום לחץ כדי להרחיב... פרסמתי בעבר תן לי לבדוק לאיפה זה היתגלגל בסוף בינתים תראה אם אתם יכולים להיתגלגל לאיזור פת לאסוף אותה
ל לא תגורו Member 22 Jan 2025 #3 עובדי ה' אמר: פרסמתי בעבר תן לי לבדוק לאיפה זה היתגלגל בסוף בינתים תראה אם אתם יכולים להיתגלגל לאיזור פת לאסוף אותה לחץ כדי להרחיב... יכולים להגיע לאזור פ"ת ישר כח גדול
עובדי ה' אמר: פרסמתי בעבר תן לי לבדוק לאיפה זה היתגלגל בסוף בינתים תראה אם אתם יכולים להיתגלגל לאיזור פת לאסוף אותה לחץ כדי להרחיב... יכולים להגיע לאזור פ"ת ישר כח גדול
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 22 Jan 2025 #4 עובדי ה' אמר: פת לחץ כדי להרחיב... אולי כוונתו לשכונת פת שבירושלים
ל לא תגורו Member 23 Jan 2025 #5 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: אולי כוונתו לשכונת פת שבירושלים לחץ כדי להרחיב... גם לשם יכולים להגיע
עובדי ה' Active member 27 Jan 2025 #6 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: אולי כוונתו לשכונת פת שבירושלים לחץ כדי להרחיב... @לא תגורו הבין אותי מצוין אז אל תבלבל אותו
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: אולי כוונתו לשכונת פת שבירושלים לחץ כדי להרחיב... @לא תגורו הבין אותי מצוין אז אל תבלבל אותו