• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

    בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

    כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

    הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

    אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

    ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

    חזקו ואמצו!

כשרות איגוד החרדים

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
מי שיש לו מידע על רמת ההכשר וכן מדוע בחלק מהמוצרים שלהם מופיע גם שמו של הרב ברוך שרגא למטה
תודה רבה
 
הרב @אברהרימי היקר,
ברוך הבא לפורום שלנו...
תקנון הפורום אוסר דיון על גופו של אדם, או דיון על גוף מסויים.
כל שכן לא דיון על גוף כשרות. בעניינים כאלו מאושרים רק פרסומים רישמיים.
שאלות כאלו מתאים להפנות באופן אישי למומחה כשרות, ולא לדיון בפורום ציבורי.
הניסיון הראה שדיונים כאלו נמשכים למחוזות שאינם לרוחו של קוב"ה. למרות שהם נובעים מיראת שמים.
חזק ואמץ.
 
סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון