מורשת מרן Administrator חבר צוות 28 אפריל 2025 #2 בעקבות תקלות שקרו בעבר, ובשביל שתהיו בפורום שיש לו אחריות על הבטיחות שלכם, יש הגבלות על שיחות פרטיות.
בעקבות תקלות שקרו בעבר, ובשביל שתהיו בפורום שיש לו אחריות על הבטיחות שלכם, יש הגבלות על שיחות פרטיות.
פ פלוני אלמוני Member 28 אפריל 2025 #3 מורשת מרן אמר: בעקבות תקלות שקרו בעבר, ובשביל שתהיו בפורום שיש לו אחריות על הבטיחות שלכם, יש הגבלות על שיחות פרטיות. לחץ כדי להרחיב... גם לי קשה
מורשת מרן אמר: בעקבות תקלות שקרו בעבר, ובשביל שתהיו בפורום שיש לו אחריות על הבטיחות שלכם, יש הגבלות על שיחות פרטיות. לחץ כדי להרחיב... גם לי קשה
יצחק משען Well-known member 28 אפריל 2025 #4 מה הפירוש, וכי איני יכול לשלוח הודעה פרטית?! לא ניסיתי רק שואל
א אבי רביבו Well-known member 28 אפריל 2025 #5 יצחק משען אמר: מה הפירוש, וכי איני יכול לשלוח הודעה פרטית?! לא ניסיתי רק שואל לחץ כדי להרחיב... תלוי בותק
יצחק משען אמר: מה הפירוש, וכי איני יכול לשלוח הודעה פרטית?! לא ניסיתי רק שואל לחץ כדי להרחיב... תלוי בותק
יצחק משען Well-known member 28 אפריל 2025 #6 אבי רביבו אמר: תלוי בותק לחץ כדי להרחיב... לא ידעתי שגם פה אני אזרח ותיק