• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

מגדלי השפנים והחזירים!! רה"י הגראמ"מ שך זצוק"ל בנאום השפנים הידוע לצד מרן הגר"ע יוסף זצוק"ל ועוד

לכבוד היום שבמדינה קוראים לו יום העצמאות שחל השבוע בשבת והם הקדימהו ליום חמישי
נאום השפנים של רבינו הגדול מרן הגראמ"מ שך זצוק"ל לצפייה
(למעלה מ40 דק' של השקפה נכונה על המדינה והציונות)
מתוך דברי מרן הגר"ע יוסף זצ"ל לאחר נאומו של מרן הרב שך זצוק"ל "יד ביד נלך עם מרן ראש הישיבה שליט"א, חלילה מהיות פירוד בינינו"
לצידו נראים אלפי מגדולי דהור שליט"א מרן הגר"ע יוסף, מרן הגרי"ש אלישיב, מרן הגר"ח קנייבסקי, ומרן הגרב"מ אזרחי זצוק"ל ושיבדל"א, כ"ק האדמו"ר מבעלזא שליט"א, מרן הגרמ"צ ברגמן שליט"א.
נ.ב מישהו יודע למה אין לי הרשאה להגיב כאן? @מורשת מרן @בנימין לוריא

נערך לאחרונה:
מתוך דברי מרן הגר"ע יוסף זצ"ל לאחר נאומו של מרן הרב שך זצוק"ל "יד ביד נלך עם מרן ראש הישיבה שליט"א, חלילה מהיות פירוד בינינו"
לצידו נראים אלפי מגדולי דהור שליט"א מרן הגר"ע יוסף, מרן הגרי"ש אלישיב, מרן הגר"ח קנייבסקי, ומרן הגרב"מ אזרחי זצוק"ל ושיבדל"א, כ"ק האדמו"ר מבעלזא שליט"א, מרן הגרמ"צ ברגמן שליט"א.
יש כאן שתי כנסים נפרדים לגמרי, הראשון זה בכלל כנס היסוד של מפלגת דגל התורה, שאני קטונתי מלדבר אם המהלך הזה צדק או לא, אבל כבר אז היו גדולי הדור שלא הסכימו להצטרף
הכנס השני זה על השפנים והחזירים (בסוף דקה 27) שעשה רעש גדול במדינה בזמנו, הרב שך נתן להם בפרצוף "מה הקולטור שלכם" (זה המילים שלו), מה שאתם יודעים גם ערבי יודע! ואת זה באמת צריך לצעוק גם היום בקול גדול בפרט לפני יום חגם הממשמש ובא

מי שיכול להביא מוקלד תע"ב

חזור
חלק עליון