Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
נוֹרמָלִי
הבעיה בדיוק היא זה שלא רק שמנסים להידמות ח"ו לחילונים אלאשלא יודעים שהם מנסים משא"כ במכנס צמוד שזה בעיה מאוד גדולה שכל הדבר שמנסים להידמות רח"ל ואותו דבר כאן רק שכאן אינם יודעיםולא רק מבעיה הילכתית כמש"כ כמה מחו"ר הפורום שליט"א ועל עצם בעית המכנסים ידוע שגדולי הדור יצאו נגד זה אבל נגד החגורה שזה החל רק בשנים הללו צריך לעורראבל אני חושב שעדיף שנעצור את הדיון משום שכעת מרחפים על בני הישיבות הקד' כל מיני גזירות ואשר על כן אני אפסיק לדבר על בחור השיבות שלאט יהיה ח"ו קיטרוג והשומע ינעם
הבעיה בדיוק היא זה שלא רק שמנסים להידמות ח"ו לחילונים אלא
שלא יודעים שהם מנסים משא"כ במכנס צמוד שזה בעיה מאוד גדולה שכל הדבר שמנסים להידמות רח"ל ואותו דבר כאן רק שכאן אינם יודעים
ולא רק מבעיה הילכתית כמש"כ כמה מחו"ר הפורום שליט"א ועל עצם בעית המכנסים ידוע שגדולי הדור יצאו נגד זה אבל נגד החגורה שזה החל רק בשנים הללו צריך לעורר
אבל אני חושב שעדיף שנעצור את הדיון משום שכעת מרחפים על בני הישיבות הקד' כל מיני גזירות ואשר על כן אני אפסיק לדבר על בחור השיבות שלאט יהיה ח"ו קיטרוג והשומע ינעם