ע"ה ס"ט Well-known member 25 אפריל 2023 #1 קיבלתי הודעה כזו, מה זה אומר? כלומר למאי נפק"מ? @מורשת מרן @בנימין לוריא
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 25 אפריל 2023 #2 קצת לתת לך צומי... (בערך כמו שעוזר לך שקיבלת לייק...)
יצחק משען Well-known member 25 אפריל 2023 #3 הבל הבלים. קח את כל הגביעים שלי במתנה. אני יכול להיות כבר שר המשקים.
ע"ה ס"ט Well-known member 25 אפריל 2023 #4 כי אמרו לי שבפורומים אחרים, זה נותן קידום, ויש מזה הטבות. חשבתי כבר יהיה לי הנחות באתר מורשת מרן שופס...
כי אמרו לי שבפורומים אחרים, זה נותן קידום, ויש מזה הטבות. חשבתי כבר יהיה לי הנחות באתר מורשת מרן שופס...
מ מאן דהו Active member 26 אפריל 2023 #5 ואם כבר מדברים על התראות מעין אלו, מה הכוונה לפעמים שיש התראה "פלוני עוקב אחריך כעת", מה טיבו של מי שעוקב אחרי ומה כוונתו?
ואם כבר מדברים על התראות מעין אלו, מה הכוונה לפעמים שיש התראה "פלוני עוקב אחריך כעת", מה טיבו של מי שעוקב אחרי ומה כוונתו?
A abc123 Well-known member 26 אפריל 2023 #6 עה סט אמר: כי אמרו לי שבפורומים אחרים, זה נותן קידום, ויש מזה הטבות. חשבתי כבר יהיה לי הנחות באתר מורשת מרן שופס... לחץ כדי להרחיב... משום מה לא רואה את החנות הרבה זמן באתר.
עה סט אמר: כי אמרו לי שבפורומים אחרים, זה נותן קידום, ויש מזה הטבות. חשבתי כבר יהיה לי הנחות באתר מורשת מרן שופס... לחץ כדי להרחיב... משום מה לא רואה את החנות הרבה זמן באתר.
A abc123 Well-known member 26 אפריל 2023 #7 מאן דהו אמר: ואם כבר מדברים על התראות מעין אלו, מה הכוונה לפעמים שיש התראה "פלוני עוקב אחריך כעת", מה טיבו של מי שעוקב אחרי ומה כוונתו? לחץ כדי להרחיב... הוא מקבל התראות על הודעות שכתבת.
מאן דהו אמר: ואם כבר מדברים על התראות מעין אלו, מה הכוונה לפעמים שיש התראה "פלוני עוקב אחריך כעת", מה טיבו של מי שעוקב אחרי ומה כוונתו? לחץ כדי להרחיב... הוא מקבל התראות על הודעות שכתבת.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 אפריל 2023 #8 abc123 אמר: הוא מקבל התראות על הודעות שכתבת. לחץ כדי להרחיב... כמדומני רק על נושאים חדשים שאתה פותח, לא על כל הודעה שכתבת. כך נ"ל.
abc123 אמר: הוא מקבל התראות על הודעות שכתבת. לחץ כדי להרחיב... כמדומני רק על נושאים חדשים שאתה פותח, לא על כל הודעה שכתבת. כך נ"ל.