השאלה אם הרך הנולד ירצה אחת גדולה ממנויש את השידוך של בתו של הרב הגדול @בנימין לוריא
ותזמינו לחתונה
לרגל הברית 50 אחוז הנחה על האוצר?יישר כח על כל הברכות, יה"ר שכן יחולו על ראש המברכים כפל כפלים, אכי"ר.
הברית בנתניה בע"ה ביום שני בשעה 11:00. עדיין לא סגרתי על מקום.
נראה לי יותר טוב שיחלקו בחינם לכל משתתף + 2 שידרוגים חינם.לרגל הברית 50 אחוז הנחה על האוצר?![]()
זה שמי וזה זכרי דור דור. למה אתה חושב שלא? [לרווחא דמילתא - תוכל לראות את ספרי הראשון תהילת אהרן, על שם אשתי (תהילה) ואני (אהרן)... בקרוב יוצא הספר כיסוי השוק כהלכתו, כל המעוניין לתרום יכול ליצור איתי קשר].[בהנחה שזהו שמו האמיתי של האבא...]
לא ידענו שכבודו חיבר ספר כ"כ גדוש! אשריך ואשריך יולדתך.זה שמי וזה זכרי דור דור. למה אתה חושב שלא? [לרווחא דמילתא - תוכל לראות את ספרי הראשון תהילת אהרן, על שם אשתי (תהילה) ואני (אהרן)... בקרוב יוצא הספר כיסוי השוק כהלכתו, כל המעוניין לתרום יכול ליצור איתי קשר].
תפסת מרובה לא תפסת.נראה לי יותר טוב שיחלקו בחינם לכל משתתף + 2 שידרוגים חינם.
שהמועט לא הגיוני.. אז אין מה להפסיד..תפסת מרובה לא תפסת.
גא"מברכת מזל טוב חמה ולבבית, לידידינו היקר והנעלה, אוצר כלי חמדה, רב הפעלים לתורה ולתעודה, הרה"ג ר' @אהרן כהן שליט"א, לרגל הולדת בנו.
יה"ר שיזכו הוריו לרוות ממנו נחת דקדושא, מתוך בריאות, נחת ושלווה וכל טוב. אמן.
ספר נפלא ביותר, תמשיך להוציא עוד חיבורים יפים ומועילים.לא ידענו שכבודו חיבר ספר כ"כ גדוש! אשריך ואשריך יולדתך.
אלו לא מחיקות, אלא הפניות של אוצר החכמה לספרים המצויינים בהסכמה, ומשום מה הצבע יותר מדאי כהה, מה שגורם למחיקת המילים.ספר נפלא ביותר, תמשיך להוציא עוד חיבורים יפים ומועילים.
רק למה בהסכמה של מרן שליט"א יש הרבה מחיקות של מילים?
היום בע"ה ברחוב נילי 38 נתניה בשעה 10:30 (11:00 חיתוך).הברית בנתניה בע"ה ביום שני בשעה 11:00. עדיין לא סגרתי על מקום.