Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
נוֹרמָלִי
הייתי יכול להגיד "אברך מהכולל הסמוך שאתה נפגש בו פעם ביום בשעת היציאה מהכולל ועושה לו שלום עם הראש", וגם "אבא של אחד החברים שגרים באזור שלי שאני מכיר אותו דרך הבן שלו ורואה אותו לפעמים ברחוב ומסמן לו שלום" וגם "אחד מהזקנים שהתפלל איתי פעם בביהכנ"ס ואמר לי איזה מהלך השקפתי ומאז כל פעם שהוא רואה אותי ברחוב הוא מחייך לכיווני", ופשוט בחרתי באפשרות פשוטה וקצרה שעלתה לי באותו רגע של "מוכר מכולת".אני שמח שמדקדקים בדבריי עד כדי כך, כמו שאפשר למצוא במקומות אחרים (כגון כאן ועוד), אני רק צריך לשים לב יותר ולחשוב עוד פעם (אחרי פעמיים) על כל דבר שאני כותב.[SPOILER]* אם תרצה לדקדק למה כתבתי "אחרי פעמיים", אז אני אחסוך את השאלה ואענה מיד שהכוונה לחשוב פעם אחת בגלל עצם הדבר שאני רוצה לכתוב ופעם נוספת כחבר צוות.[/SPOILER]
הייתי יכול להגיד "אברך מהכולל הסמוך שאתה נפגש בו פעם ביום בשעת היציאה מהכולל ועושה לו שלום עם הראש", וגם "אבא של אחד החברים שגרים באזור שלי שאני מכיר אותו דרך הבן שלו ורואה אותו לפעמים ברחוב ומסמן לו שלום" וגם "אחד מהזקנים שהתפלל איתי פעם בביהכנ"ס ואמר לי איזה מהלך השקפתי ומאז כל פעם שהוא רואה אותי ברחוב הוא מחייך לכיווני", ופשוט בחרתי באפשרות פשוטה וקצרה שעלתה לי באותו רגע של "מוכר מכולת".
אני שמח שמדקדקים בדבריי עד כדי כך, כמו שאפשר למצוא במקומות אחרים (כגון כאן ועוד), אני רק צריך לשים לב יותר ולחשוב עוד פעם (אחרי פעמיים) על כל דבר שאני כותב.
[SPOILER]
* אם תרצה לדקדק למה כתבתי "אחרי פעמיים", אז אני אחסוך את השאלה ואענה מיד שהכוונה לחשוב פעם אחת בגלל עצם הדבר שאני רוצה לכתוב ופעם נוספת כחבר צוות.
[/SPOILER]