לצורך הקמת איגוד זוכים מי שזכה במחיר למשתכן בפסגת זאב מתבקש לשלוח מייל לכתובת DERA072022@gmail.com
ב בן של מלך New member 18 דצמבר (12) 2023 #1 לצורך הקמת איגוד זוכים מי שזכה במחיר למשתכן בפסגת זאב מתבקש לשלוח מייל לכתובת DERA072022@gmail.com
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 18 דצמבר (12) 2023 #2 בן של מלך אמר: לצורך הקמת איגוד זוכים מי שזכה במחיר למשתכן בפסגת זאב מתבקש לשלוח מייל לכתובת DERA072022@gmail.com לחץ כדי להרחיב... אפשר במקום לשלוח מייל פשוט להיכנס ישר לכאן.
בן של מלך אמר: לצורך הקמת איגוד זוכים מי שזכה במחיר למשתכן בפסגת זאב מתבקש לשלוח מייל לכתובת DERA072022@gmail.com לחץ כדי להרחיב... אפשר במקום לשלוח מייל פשוט להיכנס ישר לכאן.
פותח הדיון פותח הדיון ב בן של מלך New member 20 דצמבר (12) 2023 #3 יש לך מידע בעניין , איפה אוחזים הפרויקטים ?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 20 דצמבר (12) 2023 #4 בן של מלך אמר: יש לך מידע בעניין , איפה אוחזים הפרויקטים ? לחץ כדי להרחיב... מצורף. קבצים מצורפים אינפילים.pdf 19 MB · צפיות: 7
פותח הדיון פותח הדיון ב בן של מלך New member 21 דצמבר (12) 2023 #5 וואו תודה רבה !!! איך אני יכול לדעת על ההתקדמות\ פרטים נוספים בפרויקט מס 3 שבו זכיתי ???
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 דצמבר (12) 2023 #6 בן של מלך אמר: איך אני יכול לדעת על ההתקדמות\ פרטים נוספים בפרויקט מס 3 שבו זכיתי ??? לחץ כדי להרחיב... זה מה שאני יודע. אין לי מידע נוסף. מזל טוב!
בן של מלך אמר: איך אני יכול לדעת על ההתקדמות\ פרטים נוספים בפרויקט מס 3 שבו זכיתי ??? לחץ כדי להרחיב... זה מה שאני יודע. אין לי מידע נוסף. מזל טוב!
פותח הדיון פותח הדיון ב בן של מלך New member 21 דצמבר (12) 2023 #8 ואגב שאם זה רלוונטי עבורך , יש לי גם קצת חומר בנושא אם מעניין אותך
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 דצמבר (12) 2023 #9 בן של מלך אמר: ואגב שאם זה רלוונטי עבורך , יש לי גם קצת חומר בנושא אם מעניין אותך לחץ כדי להרחיב... אולי כדאי שתעלה לכאן.
בן של מלך אמר: ואגב שאם זה רלוונטי עבורך , יש לי גם קצת חומר בנושא אם מעניין אותך לחץ כדי להרחיב... אולי כדאי שתעלה לכאן.