א אהרן כהן Well-known member 21 יוני (6) 2023 #2 עה סט אמר: תודה מראש לחץ כדי להרחיב... מצורף. קבצים מצורפים מגזין 74 נח.pdf מגזין 74 נח.pdf 6.8 MB · צפיות: 38
א אהרן כהן Well-known member 12 Jan 2024 #4 אליהו כ אמר: כיצד אני יכול קבל לוח המוביל פרשת שמות פד. תודה מראש לחץ כדי להרחיב... הם שולחים לי במייל כל פעם. ניתן לבקש מהם: hamoviloffice@gmail.com עכ"פ מצורפים הקבצים שביקשת. קבצים מצורפים המוביל_463_שמות.pdf המוביל_463_שמות.pdf 1.4 MB · צפיות: 9 מגזין_133_שמות.pdf מגזין_133_שמות.pdf 9.2 MB · צפיות: 7
אליהו כ אמר: כיצד אני יכול קבל לוח המוביל פרשת שמות פד. תודה מראש לחץ כדי להרחיב... הם שולחים לי במייל כל פעם. ניתן לבקש מהם: hamoviloffice@gmail.com עכ"פ מצורפים הקבצים שביקשת.
א אהרן כהן Well-known member 15 דצמבר (12) 2024 #6 מוטי דוידי אמר: אם תוכל לעלות את לוח המוביל לפרשת וישלח פה, אשמח מאד לחץ כדי להרחיב... משום מה לא שלחו לי השבוע, תנסה לבקש במייל הנ"ל.
מוטי דוידי אמר: אם תוכל לעלות את לוח המוביל לפרשת וישלח פה, אשמח מאד לחץ כדי להרחיב... משום מה לא שלחו לי השבוע, תנסה לבקש במייל הנ"ל.