שו"ת נחלת לוי עמודים רפא עד רפד יישר כח.
בסיעתא דשמיא Well-known member 1 Mar 2025 #1 שו"ת נחלת לוי עמודים רפא עד רפד יישר כח. נערך לאחרונה: 1 Mar 2025
פותח הדיון פותח הדיון בסיעתא דשמיא Well-known member 1 Mar 2025 #2 בסיעתא דשמיא אמר: שו"ת נחלת לוי עמודים רפא עד רפד יישר כח. לחץ כדי להרחיב... חשוב לי מאוד בהקדם, למי שיוכל.
בסיעתא דשמיא אמר: שו"ת נחלת לוי עמודים רפא עד רפד יישר כח. לחץ כדי להרחיב... חשוב לי מאוד בהקדם, למי שיוכל.
פ פשוט Well-known member 1 Mar 2025 #3 בסיעתא דשמיא אמר: שו"ת נחלת לוי עמודים רפא עד רפד יישר כח. לחץ כדי להרחיב... בסיעתא דשמיא אמר: חשוב לי מאוד בהקדם, למי שיוכל. לחץ כדי להרחיב... מצורף קבצים מצורפים נחלת לוי.pdf 2 MB · צפיות: 2
בסיעתא דשמיא אמר: שו"ת נחלת לוי עמודים רפא עד רפד יישר כח. לחץ כדי להרחיב... בסיעתא דשמיא אמר: חשוב לי מאוד בהקדם, למי שיוכל. לחץ כדי להרחיב... מצורף
פותח הדיון פותח הדיון בסיעתא דשמיא Well-known member 1 Mar 2025 #4 פשוט אמר: מצורף לחץ כדי להרחיב... אלוף, יישר כח עצום, אולם אני לא ראיתי שם את מה שחיפשתי, אולי יש לו עוד כמה חלקים, וזה נמצא בחלק אחר? (אני צריך ספציפית את עמוד רפג)
פשוט אמר: מצורף לחץ כדי להרחיב... אלוף, יישר כח עצום, אולם אני לא ראיתי שם את מה שחיפשתי, אולי יש לו עוד כמה חלקים, וזה נמצא בחלק אחר? (אני צריך ספציפית את עמוד רפג)
פ פשוט Well-known member 1 Mar 2025 #5 בסיעתא דשמיא אמר: אלוף, יישר כח עצום, אולם אני לא ראיתי שם את מה שחיפשתי, אולי יש לו עוד כמה חלקים, וזה נמצא בחלק אחר? (אני צריך ספציפית את עמוד רפג) לחץ כדי להרחיב... בודק
בסיעתא דשמיא אמר: אלוף, יישר כח עצום, אולם אני לא ראיתי שם את מה שחיפשתי, אולי יש לו עוד כמה חלקים, וזה נמצא בחלק אחר? (אני צריך ספציפית את עמוד רפג) לחץ כדי להרחיב... בודק
פ פשוט Well-known member 1 Mar 2025 #6 בסיעתא דשמיא אמר: אלוף, יישר כח עצום, אולם אני לא ראיתי שם את מה שחיפשתי, אולי יש לו עוד כמה חלקים, וזה נמצא בחלק אחר? (אני צריך ספציפית את עמוד רפג) לחץ כדי להרחיב... מצורף קבצים מצורפים נחלת לוי חב (1).pdf 1.8 MB · צפיות: 2
בסיעתא דשמיא אמר: אלוף, יישר כח עצום, אולם אני לא ראיתי שם את מה שחיפשתי, אולי יש לו עוד כמה חלקים, וזה נמצא בחלק אחר? (אני צריך ספציפית את עמוד רפג) לחץ כדי להרחיב... מצורף
פותח הדיון פותח הדיון בסיעתא דשמיא Well-known member 1 Mar 2025 #7 פשוט אמר: מצורף לחץ כדי להרחיב... יישר כח עצום!!! תבורך בכל מילי דמיטב, שפע ברכה והצלחה בכל הענינים!!! איזה כיף שיש את הרה"ג @פשוט בפורום, שעוזר ומסייע בשמחה, מלבד שהוא ת"ח גדול כפי שניכר מהודעותיו בפורום.
פשוט אמר: מצורף לחץ כדי להרחיב... יישר כח עצום!!! תבורך בכל מילי דמיטב, שפע ברכה והצלחה בכל הענינים!!! איזה כיף שיש את הרה"ג @פשוט בפורום, שעוזר ומסייע בשמחה, מלבד שהוא ת"ח גדול כפי שניכר מהודעותיו בפורום.
פ פשוט Well-known member 1 Mar 2025 #8 בסיעתא דשמיא אמר: יישר כח עצום!!! תבורך בכל מילי דמיטב, שפע ברכה והצלחה בכל הענינים!!! לחץ כדי להרחיב... אמן בסיעתא דשמיא אמר: איזה כיף שיש את הרה"ג @פשוט בפורום, שעוזר ומסייע בשמחה, מלבד שהוא ת"ח גדול כפי שניכר מהודעותיו בפורום. לחץ כדי להרחיב... כנראה שהחודש גורם...
בסיעתא דשמיא אמר: יישר כח עצום!!! תבורך בכל מילי דמיטב, שפע ברכה והצלחה בכל הענינים!!! לחץ כדי להרחיב... אמן בסיעתא דשמיא אמר: איזה כיף שיש את הרה"ג @פשוט בפורום, שעוזר ומסייע בשמחה, מלבד שהוא ת"ח גדול כפי שניכר מהודעותיו בפורום. לחץ כדי להרחיב... כנראה שהחודש גורם...
פותח הדיון פותח הדיון בסיעתא דשמיא Well-known member 1 Mar 2025 #9 פשוט אמר: כנראה שהחודש גורם... לחץ כדי להרחיב... גורם ל.. ?
פותח הדיון פותח הדיון בסיעתא דשמיא Well-known member 1 Mar 2025 #11 פשוט אמר: התלוצצות לחץ כדי להרחיב... חלילה