• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

חזקו ואמצו!

השב להודעה

והנה הוא התרגום:

לאחינו היהודים בישראל ובתפוצות ה' עמכם

הרווחה שלך עולה כל הזמן

אני פונה אליכם בזאת וקורא לכם בהכרזה קדושה זו לתת בנדיבות למען חידוש ישיבת המקובלים (מיסטיקנים) "בית-אל" השוכנת בין חומות העיר העתיקה של עיר הקודש ירושלים שנוסדה על ידינו. הרבנים הקדושים המקובלים לפני כשתי ידיים ולפני חמישים שנה בהם למדה והפצה תורה באינטנסיביות ושם התפללו יהודים במסירות נפשו של האר"י (רבי יצחק לוריא) יהי סגולתם במקום אמן.

לשממותנו הגדולה הישיבה הקדושה הזו נהרסה על ידי האויב שנחרב עד היסוד במלחמת השחרור כעת ידידנו הנכבד ראש הישיבה המכובד הרה"ג המקובל הגדול רבי מאיר יהודה געץ יחיה בשמחות ויראה את הישיבה עומדת. במקומו הציב לעצמו את המשימה להחזיר את הישיבה לתפארתה המקורית וכבר אסף תלמידי חכמים לומדי קבלה לחדש את הימים של פעם הוא החל במלאכת הקודש וממשיך בה שה' ייתן לו כוח

לכן אני פונה לאחינו התורמים והמועילים של עמנו כדי לתרום בנדיבות וברצון טוב למען הישיבה הקדושה הזו ותשמור עליהם מעלת מצווה זו אלף פעמים ותביא להם חיים ארוכים ושגשוג כי התורה היא עץ החיים לאוחזים בה ומחזיקיה מאושר

ועל ההכרזה הנ"ל אני חותם בזאת את חתימתי ביום זה, יום שישי ט"ו באלול התשל"ט

בברכת ויבואו עליך כל הברכות הללו

בברכת שנה טובה

מבורכת בהרבה שנים טובות ונעימות

עובדיה יוסף

חזור
חלק עליון