פ פשוט Well-known member 26 Mar 2024 #2 יוסף - המרכז למורשת מרן אמר: לחץ כדי להרחיב... הרב מספר על כל מוצאי שבת, או רק באופן שפורים חל במוצאי שבת?
יוסף - המרכז למורשת מרן אמר: לחץ כדי להרחיב... הרב מספר על כל מוצאי שבת, או רק באופן שפורים חל במוצאי שבת?
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 27 Mar 2024 #3 פשוט שהרב מדבר על כל שבת שהרי מה החידוש שבבית הכנסת מוסויף עד היום נוהגים כן הרי בפורים כל הבתי כנסיות כך נוהגים וגם לא היתכן שיצא פורים (קריאת מגילה) של ירושלים במוצ''ש
פשוט שהרב מדבר על כל שבת שהרי מה החידוש שבבית הכנסת מוסויף עד היום נוהגים כן הרי בפורים כל הבתי כנסיות כך נוהגים וגם לא היתכן שיצא פורים (קריאת מגילה) של ירושלים במוצ''ש
פ פשוט Well-known member 27 Mar 2024 #4 מתלמידי הרשל''צ אמר: הרי בפורים כל הבתי כנסיות כך נוהגים לחץ כדי להרחיב... עושים הבדלה בבית הכנסת?
פ פשוט Well-known member 27 Mar 2024 #5 מתלמידי הרשל''צ אמר: וגם לא היתכן שיצא פורים (קריאת מגילה) של ירושלים במוצ''ש לחץ כדי להרחיב... נראה שאתה צודק. (חוץ מרמות למ"ד).
מתלמידי הרשל''צ אמר: וגם לא היתכן שיצא פורים (קריאת מגילה) של ירושלים במוצ''ש לחץ כדי להרחיב... נראה שאתה צודק. (חוץ מרמות למ"ד).
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 27 Mar 2024 #6 פשוט אמר: (חוץ מרמות למ"ד). לחץ כדי להרחיב... לשעבר ..... נראה לי שהיום אחרי הבנייה של הרכס ורמות יחד כולי עלמא בט''ו
פשוט אמר: (חוץ מרמות למ"ד). לחץ כדי להרחיב... לשעבר ..... נראה לי שהיום אחרי הבנייה של הרכס ורמות יחד כולי עלמא בט''ו
פ פשוט Well-known member 27 Mar 2024 #7 מתלמידי הרשל''צ אמר: לשעבר ..... נראה לי שהיום אחרי הבנייה של הרכס ורמות יחד כולי עלמא בט''ו לחץ כדי להרחיב... לא יודע
מתלמידי הרשל''צ אמר: לשעבר ..... נראה לי שהיום אחרי הבנייה של הרכס ורמות יחד כולי עלמא בט''ו לחץ כדי להרחיב... לא יודע