• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

>> להתחברות לחצו עכשיו:

https://news.moreshet-maran.com/

לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

מסירות נפש

נ ליסואר

Active member
חשוב לי לכתוב את הדברים האלו שאדם צריך תמיד לראות אייך הוא עושה מסירות נפש למען כבוד שמו
וזה למדתי ביום הבחירות שכל אחד מאיתנו חיזק את חבריו על מנת לקדש שם שמים ביחד עם זה חשוב לי לציין שאני ראיתי זאת אצל סבתא של אישתי שנפטרה לפני שבוע
ביום הבחירות היא רצתה להצביע שלחתי לה נהג של ש"ס בשעה 14:00 דרך הפעיל הרב יצחק מימיאיה מחולון מזכה הרבים אבל לא היה לה תעודת זהות חמותי שתחיה צילצלה אלי ואמרה לי שיש בעיה בדקתי את העניין אמרו לי שתהייה לה ת"ז ב17:00 היא יצאה מהבית ב17:00 בערב הצביע עם כל הקושי בשארית כוחות מתוך תמימות
העיקר לקיים מצוות חכמים ועשית ככל אשר יורוך
לצערי מיד אחרי ההצבעה היא הרגישה לא טוב והזקקה להגיע לבית חולים שממנו לא שבה רק לומדים מזה שכמה חשוב לעשות למען כבוד שמו בלי חשבונות
ברוך השם הסבתא שלנו נפטרה בשיבה טובה מתוך נחת שכל יוצאי חלציה בניתורה נכדים ונינים בזרע ברך השם
אני מבקש מכל אחד ואחד שאם יוכל ללמוד משהו אפילו מעשה קטן של חיזוק או לימוד לעילוי נישמת נושרת בת ג'ווהר
שתהייה מליצת יושר על כולנו בעזה"י
ת.נ.ש.ב.ה

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
חזור
חלק עליון