מסתבר שהתאריך הלועזי 7/10 היה בו כבר שימוש של שבר גדול לעם ישראל ולא בשנת תשפ''ד אלא 10 שנים קודם

התאריך הלועזי למניינם כמובן של ה7/10 בשנת תשע''ד (2013) בו היום מרן זצוק''ל היסתלק לבית עולמו ואתנו עזב יתומים הינו ואין אב ...........:(
הובא כבר כאן. וכן כאן.
(ואולי נכתב כעת כיון שדבר בעיתו מה טוב, אך צ"ע...)

ראו מהו כוחו הגדול של מרן!!
תעריכו!!!

אפשר לומר עוד שאם הוא לא היה מסתלק בשביעי באוקטובר, מי יודע מה היה יכול להיות יותר חמור מזה ה' ירחם ויציל, רק הוא מיתק את הדין כמה שיותר!!! וגם האמת שהספרים האחרונים מדברים על הלכות שבת, וידוע על הניסים הגדולים שהיו ביום הזה של מי ששמר שבת איך הוא ניצול מעל הטבע!!! ישובים ששמרו שבת לא אירע להם מאומה!!! היו כאלה אפי' שהמחבלים היו בתוך הבית שלהם והם ניצלו, שמעתי שהמחבלים ישבו לאכול איזה חמין בבית אחד בגלל היו רעבים וע"י זה הספיק בעל הבית לברוח ולהינצל!!! אז תראו כמה מרן ראה למרחוק, אולי בזכות הספרים של חזון עובדיה הלכות שבת שלמדו האברכים והבני תורה ועמ"י כולו - בזכות זה הצלחנו למתק את הדין כמה שיותר!

האם מרן ז"ל בעצמו היה שמח שמציינים תאריכים לפי תאריך לועזי?
מסופקני...
פתאום כשמגיעים לשבח את מרן אתה נזכר בדברים שוליים?

לזה נועד מה שכתבנו כאן-

אגב פעם סיפר לי ר' פנחס ראובן הי"ו שנכנס פעם לכפר ערבי בר מינן עם הרכב והתקרבו ערבים ורצו לעשות לו רח"ל לינץ', עד שבא זקן שייך אחד ואמר לו שיפתח את הדלת, הוא פתח את הדלת בפחד נוראי, והשייך שואל אותו תגיד לי הרב בתמונה שנמצאת על הרכב הוא הרב שלך (כוונתו לתמונת מרן זיע"א שהיתה על הרכב) ואמר לו ר' פנחס כן זה הרב שלי, מיד הורה לכל הערבים שמסביבו ללכת מיידית ולא להתקרב לרכב הזה, הוא הורה לו היציאה איך לצאת מהכפר וכך ניצלו חייו!

סיפורים על מרן
יש בלי סוף!

וגם על בנו מרן הראשון לציון (לשעבר) שליט"א!!!!!!
גם על בנו מרן פוסק הדור נשיא המועצת שליט"א כתבתי כבר במקום אחר כמה סיפורים שסיפר לי מרן שליט"א בכבודו ובעצמו.

גם על בנו מרן פוסק הדור נשיא המועצת שליט"א כתבתי כבר במקום אחר כמה סיפורים שסיפר לי מרן שליט"א בכבודו ובעצמו.
נו, תשתף אותנו!

שאחר כך לא יבואו אינשי דלא מעלי, ויגידו לא להגזים על מרן, נשיא כל המועצות שבעולם!!!

חזור
חלק עליון