א אליאב צוף Well-known member 19 יוני (6) 2024 #1 אני מחפש מעמד שמעמד גם קונטרסים עלונים וכו׳ לא רק ספרים.. במחיר סביר
מורשת מרן Administrator חבר צוות 19 יוני (6) 2024 #2 אליאב צוף אמר: אני מחפש מעמד שמעמד גם קונטרסים עלונים וכו׳ לא רק ספרים.. במחיר סביר לחץ כדי להרחיב... אין קשר ל"תשובות ומאמרים בהלכה". נא לשמור על הסדר בפורום.
אליאב צוף אמר: אני מחפש מעמד שמעמד גם קונטרסים עלונים וכו׳ לא רק ספרים.. במחיר סביר לחץ כדי להרחיב... אין קשר ל"תשובות ומאמרים בהלכה". נא לשמור על הסדר בפורום.
מכון באר שלמה Moderator חבר צוות 23 יוני (6) 2024 #4 אליאב צוף אמר: אני מחפש מעמד שמעמד גם קונטרסים עלונים וכו׳ לא רק ספרים.. במחיר סביר לחץ כדי להרחיב... מכון באר שלמה - הוצאה לאור! א"כ אציין כי בעבודות קטנות ובפרט בעימוד קונטרסים קטנים, כמכון הו"ל גדול אין לנו כמובן יכולת לרדת למחירים של מתחילים, כך שאנו לא מתחייבים לתת את המחיר הזול בשוק, אך אנחנו יכולים ב"ה להגיע לתוצאה טובה ומקצועית יותר!
אליאב צוף אמר: אני מחפש מעמד שמעמד גם קונטרסים עלונים וכו׳ לא רק ספרים.. במחיר סביר לחץ כדי להרחיב... מכון באר שלמה - הוצאה לאור! א"כ אציין כי בעבודות קטנות ובפרט בעימוד קונטרסים קטנים, כמכון הו"ל גדול אין לנו כמובן יכולת לרדת למחירים של מתחילים, כך שאנו לא מתחייבים לתת את המחיר הזול בשוק, אך אנחנו יכולים ב"ה להגיע לתוצאה טובה ומקצועית יותר!
אמונה ובטחון Well-known member 23 יוני (6) 2024 #5 אליאב צוף אמר: אני מחפש מעמד שמעמד גם קונטרסים עלונים וכו׳ לא רק ספרים.. במחיר סביר לחץ כדי להרחיב... תשלח לי באישי ואכתוב לך כמה מעמדים טובים במחיר טוב.
אליאב צוף אמר: אני מחפש מעמד שמעמד גם קונטרסים עלונים וכו׳ לא רק ספרים.. במחיר סביר לחץ כדי להרחיב... תשלח לי באישי ואכתוב לך כמה מעמדים טובים במחיר טוב.