נ ניר כהן Well-known member 4 אוגוסט (8) 2024 #1 שמעתי באומרים לי שהרב פנירי שליט'א הוציא לאחרונה חוברת על רבינו האור לציון זצ'ל. מישהו יודע היכן ניתן להשיג באזור אשדוד?
שמעתי באומרים לי שהרב פנירי שליט'א הוציא לאחרונה חוברת על רבינו האור לציון זצ'ל. מישהו יודע היכן ניתן להשיג באזור אשדוד?
ב בן יוסף Active member 4 אוגוסט (8) 2024 #3 ניר כהן אמר: שמעתי באומרים לי שהרב פנירי שליט'א הוציא לאחרונה חוברת על רבינו האור לציון זצ'ל. לחץ כדי להרחיב... באיזה חוברת מדובר?
ניר כהן אמר: שמעתי באומרים לי שהרב פנירי שליט'א הוציא לאחרונה חוברת על רבינו האור לציון זצ'ל. לחץ כדי להרחיב... באיזה חוברת מדובר?
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 4 אוגוסט (8) 2024 #4 היה בכניסה לציון ביומא דהילולא (@יצחק כהן הי"ו)
עט סופר Active member 4 אוגוסט (8) 2024 #5 שם החוברת "אור פני מלך" ראיתיה בשבת האחרונה. יש שם הרבה דברים שהרב פנירי שליט"א כתב בעצמו בדרכי הלימוד והפסיקה ועוד ובין השיטין כתב דברים שראה על הגאון חכם בן ציון ע"ה.
שם החוברת "אור פני מלך" ראיתיה בשבת האחרונה. יש שם הרבה דברים שהרב פנירי שליט"א כתב בעצמו בדרכי הלימוד והפסיקה ועוד ובין השיטין כתב דברים שראה על הגאון חכם בן ציון ע"ה.
א איש חיל Well-known member 4 אוגוסט (8) 2024 #6 חוברת נפלאה, ויש פיסקה חשובה בקשר שבין מרן הגרע"י למרן הגרב"צ זכותם יע"א. ושם הביא את כל הנושא למה "בני תורה" כביכול הולכים לפי פסקי הגרב"צ. מי שיש לו אפשרות יעלה את העמודים הללו מהחוברת הנ"ל
חוברת נפלאה, ויש פיסקה חשובה בקשר שבין מרן הגרע"י למרן הגרב"צ זכותם יע"א. ושם הביא את כל הנושא למה "בני תורה" כביכול הולכים לפי פסקי הגרב"צ. מי שיש לו אפשרות יעלה את העמודים הללו מהחוברת הנ"ל
יצחק כהן הי"ו Well-known member 4 אוגוסט (8) 2024 #8 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: היה בכניסה לציון ביומא דהילולא (@יצחק כהן הי"ו) לחץ כדי להרחיב... כן איפה שהיה הכנסת אורחים.
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: היה בכניסה לציון ביומא דהילולא (@יצחק כהן הי"ו) לחץ כדי להרחיב... כן איפה שהיה הכנסת אורחים.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 אוגוסט (8) 2024 #9 ניר כהן אמר: שמעתי באומרים לי שהרב פנירי שליט'א הוציא לאחרונה חוברת על רבינו האור לציון זצ'ל. לחץ כדי להרחיב... לא ראית את זה כאן?! זכור לי שהגבת שם...
ניר כהן אמר: שמעתי באומרים לי שהרב פנירי שליט'א הוציא לאחרונה חוברת על רבינו האור לציון זצ'ל. לחץ כדי להרחיב... לא ראית את זה כאן?! זכור לי שהגבת שם...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 אוגוסט (8) 2024 #10 ניר כהן אמר: מישהו יודע היכן ניתן להשיג באזור אשדוד? לחץ כדי להרחיב... ניר כהן אמר: אז איפה ניתן להשיג באשדוד?? לחץ כדי להרחיב... אני נתקלתי בשני מקומות. באור מאיר, במנין אברכים ברובע ג'. עריכה: אמרו לי שבאור מאיר כבר לא ראו את המודעה. במנין אברכים עדיין יש. נערך לאחרונה: 7 אוגוסט (8) 2024
ניר כהן אמר: מישהו יודע היכן ניתן להשיג באזור אשדוד? לחץ כדי להרחיב... ניר כהן אמר: אז איפה ניתן להשיג באשדוד?? לחץ כדי להרחיב... אני נתקלתי בשני מקומות. באור מאיר, במנין אברכים ברובע ג'. עריכה: אמרו לי שבאור מאיר כבר לא ראו את המודעה. במנין אברכים עדיין יש.