Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
נוֹרמָלִי
סתם מנסה להבין אם לא יהיה חוק אז הם לא ילכו לצבא?ואם יהיה חוק אז הם כן ילכו?חוק דיחוי שמשלב גיוס חרדים נמצא אתנו כבר מחוק טל ואני שואל אתה מכיר איזה ראש ישיבה שאמר לבחור לצבא כדי שהחוק יצליח ולא יפסלו אותו.כל אלו שצועקים עכשיו הם גם התנגדו לחוק טל +- ועשו הכל כדי שהוא לא יצליח דרך קמפיין החרדקי''ם וכו' וכו' למרות שחק טל היוה את האיזון בין שתי הצדדים (ובחור שהיה הולך לצבא עושה את זה על דעת עצמו ואין לנו אחריות עליו ולא לזה נשלחים החכי''ם החרדיים לכנסת)והיום אפי' העצניק הכי קיצוני יברך שהחיינו אם חוק טל יחזור.לא שאני תומך בחוק של היום וא''א לתמוך לענ''ד בחוק שיהיהו בו סנקציות אישיות על בחוראבל הטיעון של ספרדים ומכסות הוא קשקוש מוחלט שעושים בו שימוש כל מיני אנשים שמתנגדים לכל הסדר, כרגע אנו נמצאים עכשיו במצב בעייתי יותר (שאין מעמד, איסור יציאה מהארץ מעונות וכו') ואני לא רואה את הספרדים החלשים רצים לבקו''ם, ואם יהיה חוק מסודר על אחת כמה וכמה שהם לא ירוצו
סתם מנסה להבין אם לא יהיה חוק אז הם לא ילכו לצבא?
ואם יהיה חוק אז הם כן ילכו?
חוק דיחוי שמשלב גיוס חרדים נמצא אתנו כבר מחוק טל ואני שואל אתה מכיר איזה ראש ישיבה שאמר לבחור לצבא כדי שהחוק יצליח ולא יפסלו אותו.
כל אלו שצועקים עכשיו הם גם התנגדו לחוק טל +- ועשו הכל כדי שהוא לא יצליח דרך קמפיין החרדקי''ם וכו' וכו' למרות שחק טל היוה את האיזון בין שתי הצדדים (ובחור שהיה הולך לצבא עושה את זה על דעת עצמו ואין לנו אחריות עליו ולא לזה נשלחים החכי''ם החרדיים לכנסת)
והיום אפי' העצניק הכי קיצוני יברך שהחיינו אם חוק טל יחזור.
לא שאני תומך בחוק של היום וא''א לתמוך לענ''ד בחוק שיהיהו בו סנקציות אישיות על בחור
אבל הטיעון של ספרדים ומכסות הוא קשקוש מוחלט שעושים בו שימוש כל מיני אנשים שמתנגדים לכל הסדר, כרגע אנו נמצאים עכשיו במצב בעייתי יותר (שאין מעמד, איסור יציאה מהארץ מעונות וכו') ואני לא רואה את הספרדים החלשים רצים לבקו''ם, ואם יהיה חוק מסודר על אחת כמה וכמה שהם לא ירוצו