Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
נוֹרמָלִי
אני לא מבין איזה מן השוואה זאת , במשנ״ב יש 6 כרכים ובילקוט יוסף יש 22 כרכים (על חלק או״ח)אלו שתי ספרים עם עריכה ותבנית שונה לכן השאלה של מי עדיף ממי כלל לא שייכת כי זה תפוחים וזה תפוזים, מה גם שכבודו כתב שיהיה ניתן לסכם יותר פוסקים, גם כן לא ברור לי למה? אם הביאו לך במשנב פוסק אחד לדוגמא ילקוט יוסף ובמקור בפנים הילקוט יוסף הביא שרשרת של 15 אחרונים אז למה גם במשנב אני צריך את השרשרת הזאת? די לי שכתבו שהילקוט יוסף הכריע כך ואם אני ארצה לברר הדרך שבה הגיע להכרעה הזאת אזי אני אפתח את הילקוט יוסף בפנים וזה בדיוק המהות של הוצאות המשנב לספרדים שתדע מה פסקו הספרדים באותו מקום ולא להכין לך ספר הלכה מ0 כדרכם של הפוסקים הגדולים שבכל הדורות , וגם כבודו המליץ ללמוד משנב עוז והדר ואחר כך לעבור לילקוט יוסף וזה בכלל לא מובן הרי אם הילקוט יוסף מאסף לכל המחנות אז למה לי משנב מלכתחילה? די לי בילקוט יוסף
אני לא מבין איזה מן השוואה זאת , במשנ״ב יש 6 כרכים ובילקוט יוסף יש 22 כרכים (על חלק או״ח)
אלו שתי ספרים עם עריכה ותבנית שונה לכן השאלה של מי עדיף ממי כלל לא שייכת כי זה תפוחים וזה תפוזים, מה גם שכבודו כתב שיהיה ניתן לסכם יותר פוסקים, גם כן לא ברור לי למה? אם הביאו לך במשנב פוסק אחד לדוגמא ילקוט יוסף ובמקור בפנים הילקוט יוסף הביא שרשרת של 15 אחרונים אז למה גם במשנב אני צריך את השרשרת הזאת? די לי שכתבו שהילקוט יוסף הכריע כך ואם אני ארצה לברר הדרך שבה הגיע להכרעה הזאת אזי אני אפתח את הילקוט יוסף בפנים וזה בדיוק המהות של הוצאות המשנב לספרדים שתדע מה פסקו הספרדים באותו מקום ולא להכין לך ספר הלכה מ0 כדרכם של הפוסקים הגדולים שבכל הדורות , וגם כבודו המליץ ללמוד משנב עוז והדר ואחר כך לעבור לילקוט יוסף וזה בכלל לא מובן הרי אם הילקוט יוסף מאסף לכל המחנות אז למה לי משנב מלכתחילה? די לי בילקוט יוסף