Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
נוֹרמָלִי
כואב לי להגיד אבל הבעיה של החילונים זה בכלל לא הלבוש הלא צנוע, אני רואה אנשים שנקראים חרדים ששוכנים להם בראש שרצים לא פחות חמורים מהחילונים עם כל הלבוש שלהם, ויתכן אפילו שהחילונים פחות אשמים כי הם כך גדלו ולא מבינים מה הבעיה איך שהם לא לבושיםאני עד לא מזמן הייתי מקבל חומר ממישהו שמחובר לקבוצה שנקראת [בלשוני - בכוונה] הפרהוד, שזה כביכול של חרדים גמורים שאמורים לעדכן מה קורה בציבור החרדי, ביקשתי שיפסיקו לשלוח לי מהם דברים, ממש בושה וחרפה איך אנשים שקורים לעצמם חרדים מעיזים להחטיא את הרבים בפריצות כזו זולהזאת אומרת שיתכן שתהיה לך קרובת משפחה לא כ"כ צנועה אבל רוצה לשמוע ומכבדת ונזהרת ליד הילדים שלא למשוך אותם לשטויות שלה, היא עדיפה מהשני שאולי קורא לעצמו רב אבל כל היום נמצא עם המכשיר הטמא שלו ומתלהב להראות לכולם כל איזה סירטון אומלל שהוא מקבל, שאדם כזה הוא מכשול חמור וצריך להתרחק ממנו ת"ק פרסאות
כואב לי להגיד אבל הבעיה של החילונים זה בכלל לא הלבוש הלא צנוע, אני רואה אנשים שנקראים חרדים ששוכנים להם בראש שרצים לא פחות חמורים מהחילונים עם כל הלבוש שלהם, ויתכן אפילו שהחילונים פחות אשמים כי הם כך גדלו ולא מבינים מה הבעיה איך שהם לא לבושים
אני עד לא מזמן הייתי מקבל חומר ממישהו שמחובר לקבוצה שנקראת [בלשוני - בכוונה] הפרהוד, שזה כביכול של חרדים גמורים שאמורים לעדכן מה קורה בציבור החרדי, ביקשתי שיפסיקו לשלוח לי מהם דברים, ממש בושה וחרפה איך אנשים שקורים לעצמם חרדים מעיזים להחטיא את הרבים בפריצות כזו זולה
זאת אומרת שיתכן שתהיה לך קרובת משפחה לא כ"כ צנועה אבל רוצה לשמוע ומכבדת ונזהרת ליד הילדים שלא למשוך אותם לשטויות שלה, היא עדיפה מהשני שאולי קורא לעצמו רב אבל כל היום נמצא עם המכשיר הטמא שלו ומתלהב להראות לכולם כל איזה סירטון אומלל שהוא מקבל, שאדם כזה הוא מכשול חמור וצריך להתרחק ממנו ת"ק פרסאות