• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

>> להתחברות לחצו עכשיו:

https://news.moreshet-maran.com/

לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

סינון לטלפון

אני חושב שכבר אמרתי לך פעם לא להתעסק עם כל הטלפונים האלה, אני יכול להגיד לך ללכת לחנות ולבקש שיתקין לך כושר פליי, זה עולה בין 80-150 ש"ח, אבל ממה שראיתי זה חסימה חלשה וכל הזמן קופץ פרסומות
יש את הדרן שהם יותר טובים כי החסימה שלהם יותר חזקה, אבל עדיין זה אינטנרט שיש בו מכשולות
לכן אדוני היקר בבקשה ממך תחוס על נשמתך ואל תיגע בטלפון ולא במחשב עם אינטרנט
אני יש לי אלף עיסוקים ומשתמש עם נטפרי שמפריע לי על כל צעד ושעל כמעט, ואין מה לעשות, כי זה החסימה הכי טובה, ולמי שיש בעיות שיקפוץ לעננים

האם מישהו מכיר סינון שאפשר להוריד לטלפון בחינם?
כבר אמר מרן הגר"ש כהן זצוק"ל: מי שיש לו טלפון מוגן יהיה לו גם גהינום מוגן!!! וגם אמר כבר מרן מהרי"ל דיסקין זי"ע שרק הארכילע איידן יינצלו שיבוא משיח וביאר הגר"י זילברשטיין שזה אלה שלא חיפשו להיות חרדי בדיעבד... וד"ל.

קודם כל ברוך הבא לבית ספרנו. אני יצחק משען נעים להכיר. זה הסגנון שלי.
ואם אתה שואל למה התכוונתי, פשוט מאוד הרבה חילונים ודומים להם שאני מתעסק איתם צריכים לפעמים שאני יהיה עם אינטר' יותר פתוח, ומצידי שיקפצו לעננים ואני לא יפתח.

אני חושב שכבר אמרתי לך פעם לא להתעסק עם כל הטלפונים האלה, אנייכול להגיד לך ללכת לחנות ולבקש שיתקין לך כושר פליי, זה עולה בין 80-150 ש"ח, אבל ממה שראיתי זה חסימה חלשה וכל הזמן קופץ פרסומות
יש את הדרן שהם יותר טובים כי החסימה שלהם יותר חזקה, אבל עדיין זה אינטנרט שיש בו מכשולות
לכן אדוני היקר בבקשה ממך תחוס על נשמתך ואל תיגע בטלפון ולא במחשב עם אינטרנט
אני יש לי אלף עיסוקים ומשתמש עם נטפרי שמפריע לי על כל צעד ושעל כמעט, ואין מה לעשות, כי זה החסימה הכי טובה, ולמי שיש בעיות שיקפוץ לעננים
מי אמר לך שביקש בשבילו???
וזה לא רק לך, זה לכל מי שהעיר כאן.
וסתם להזכירכם כל מי שחבר בפורום כאן יש לו אינטרנט! מי מסונן יותר מי מסונן פחות... אז במקום להעיר הערות על אינטרנט וגיהנם פשוט עדיף לשתוק!

חזור
חלק עליון