NKC Well-known member 17 אוקטובר 2021 #1 מישהו מכיר את הספר ואת המחבר שלו רבי אברהם שמו? ואם אפשר להשיג אותו?
NKC Well-known member 17 אוקטובר 2021 #2 Boris.b אמר: יש כמה ספרים מחברים שונים: הצג קובץ מצורף 2021 לחץ כדי להרחיב... אמרתי רבי אברהם שמו. הספר הוא פירוש על החומש
Boris.b אמר: יש כמה ספרים מחברים שונים: הצג קובץ מצורף 2021 לחץ כדי להרחיב... אמרתי רבי אברהם שמו. הספר הוא פירוש על החומש
NKC Well-known member 17 אוקטובר 2021 #3 Boris.b אמר: הצג קובץ מצורף 2023 לחץ כדי להרחיב... אחר המחילה, זה אינו. אני יודע שקיים באוצר גאוני ספרד
Boris.b אמר: הצג קובץ מצורף 2023 לחץ כדי להרחיב... אחר המחילה, זה אינו. אני יודע שקיים באוצר גאוני ספרד
NKC Well-known member 17 אוקטובר 2021 #5 NKC אמר: זהו שאין לי מושג איך נראה, לכן שאלתי פה עם פרטי המחבר לחץ כדי להרחיב... Boris.b אמר: הצג קובץ מצורף 2025 לחץ כדי להרחיב... בדקתי על מחבר הפירוש ששלחת וזה שמו אברהם יקותיאל זלמן ליכטנשטיין.
NKC אמר: זהו שאין לי מושג איך נראה, לכן שאלתי פה עם פרטי המחבר לחץ כדי להרחיב... Boris.b אמר: הצג קובץ מצורף 2025 לחץ כדי להרחיב... בדקתי על מחבר הפירוש ששלחת וזה שמו אברהם יקותיאל זלמן ליכטנשטיין.
NKC Well-known member 17 אוקטובר 2021 #6 Boris.b אמר: נו אז זה מה שצירפתי לעיל תבדוק שוב ותיווכח הצג קובץ מצורף 2029 לחץ כדי להרחיב... לא כבודו, אנוכי מחפש אחר רבי אברהם שמו כנ"ל
Boris.b אמר: נו אז זה מה שצירפתי לעיל תבדוק שוב ותיווכח הצג קובץ מצורף 2029 לחץ כדי להרחיב... לא כבודו, אנוכי מחפש אחר רבי אברהם שמו כנ"ל
נ נוריאל Well-known member 17 אוקטובר 2021 #8 NKC אמר: מישהו מכיר את הספר ואת המחבר שלו רבי אברהם שמו? ואם אפשר להשיג אותו? לחץ כדי להרחיב... יש בהיברו בוקס: HebrewBooks.org 21505 שפר זרע אברהם -- שמו, אברהם בן ראובן Over 40,000 Seforim/Hebrew books for Free in PDF Format. Rambam, Shas, Meforshim in text format. beta.hebrewbooks.org צירפתי גם כקובץ. קבצים מצורפים ספר זרע אברהם לר' אברהם שמו.pdf ספר זרע אברהם לר' אברהם שמו.pdf 13.6 MB · צפיות: 6
NKC אמר: מישהו מכיר את הספר ואת המחבר שלו רבי אברהם שמו? ואם אפשר להשיג אותו? לחץ כדי להרחיב... יש בהיברו בוקס: HebrewBooks.org 21505 שפר זרע אברהם -- שמו, אברהם בן ראובן Over 40,000 Seforim/Hebrew books for Free in PDF Format. Rambam, Shas, Meforshim in text format. beta.hebrewbooks.org צירפתי גם כקובץ.
NKC Well-known member 17 אוקטובר 2021 #9 נוריאל אמר: יש בהיברו בוקס: HebrewBooks.org 21505 שפר זרע אברהם -- שמו, אברהם בן ראובן Over 40,000 Seforim/Hebrew books for Free in PDF Format. Rambam, Shas, Meforshim in text format. beta.hebrewbooks.org צירפתי גם כקובץ. לחץ כדי להרחיב... שימחת אותי מאוד! נראה לך שקיים כזה במהדורא מודפסת?
נוריאל אמר: יש בהיברו בוקס: HebrewBooks.org 21505 שפר זרע אברהם -- שמו, אברהם בן ראובן Over 40,000 Seforim/Hebrew books for Free in PDF Format. Rambam, Shas, Meforshim in text format. beta.hebrewbooks.org צירפתי גם כקובץ. לחץ כדי להרחיב... שימחת אותי מאוד! נראה לך שקיים כזה במהדורא מודפסת?
נ נוריאל Well-known member 17 אוקטובר 2021 #10 NKC אמר: שימחת אותי מאוד! נראה לך שקיים כזה במהדורא מודפסת? לחץ כדי להרחיב... לא נראה לי. אבל לא מזיק לחפש.
NKC אמר: שימחת אותי מאוד! נראה לך שקיים כזה במהדורא מודפסת? לחץ כדי להרחיב... לא נראה לי. אבל לא מזיק לחפש.