נ ניר כהן Well-known member 28 Jan 2025 #1 לפעמים יש בית יוסף ארוכים שלסובלים מבעיית קשב וריכוז , קשה להחזיק ראש, האם יש ספר שמתמצת את הבית יוסף?
לפעמים יש בית יוסף ארוכים שלסובלים מבעיית קשב וריכוז , קשה להחזיק ראש, האם יש ספר שמתמצת את הבית יוסף?
א אבי רביבו Well-known member 28 Jan 2025 #2 גם אני חיפשתי ולא מצאתי.... במיוחד בהלכות מקוואות, יש כאלו ארוכיייייים
א אור ישראל Active member 28 Jan 2025 #4 יש משנ"ב עם הערות שיש לו גם תמצית ב"י (כמדומני מאורות אני לא בטוח)
צ ציון ש Well-known member 28 Jan 2025 #5 אבי רביבו אמר: גם אני חיפשתי ולא מצאתי.... במיוחד בהלכות מקוואות, יש כאלו ארוכיייייים לחץ כדי להרחיב... יש לי בבית ספר על מקוואות שדי מתמצת את הבית יוסף
אבי רביבו אמר: גם אני חיפשתי ולא מצאתי.... במיוחד בהלכות מקוואות, יש כאלו ארוכיייייים לחץ כדי להרחיב... יש לי בבית ספר על מקוואות שדי מתמצת את הבית יוסף
צ ציון ש Well-known member 29 Jan 2025 #6 ניר כהן אמר: לפעמים יש בית יוסף ארוכים שלסובלים מבעיית קשב וריכוז , קשה להחזיק ראש, האם יש ספר שמתמצת את הבית יוסף? לחץ כדי להרחיב... יש הרבה אבל אין אחד על הכל איזה הלכות אתה לומד?
ניר כהן אמר: לפעמים יש בית יוסף ארוכים שלסובלים מבעיית קשב וריכוז , קשה להחזיק ראש, האם יש ספר שמתמצת את הבית יוסף? לחץ כדי להרחיב... יש הרבה אבל אין אחד על הכל איזה הלכות אתה לומד?
נ ניר כהן Well-known member 29 Jan 2025 #7 אור ישראל אמר: יש משנ"ב עם הערות שיש לו גם תמצית ב"י (כמדומני מאורות אני לא בטוח) לחץ כדי להרחיב... זה מצויין. אבל יש רק על שני חלקים וחצי באו'ח
אור ישראל אמר: יש משנ"ב עם הערות שיש לו גם תמצית ב"י (כמדומני מאורות אני לא בטוח) לחץ כדי להרחיב... זה מצויין. אבל יש רק על שני חלקים וחצי באו'ח
א אבי רביבו Well-known member 29 Jan 2025 #8 ציון ש אמר: יש לי בבית ספר על מקוואות שדי מתמצת את הבית יוסף לחץ כדי להרחיב... הוא מתמצת גם את השו"ט?! א"כ נשמח שתודיע מיהו הספר הלז.
ציון ש אמר: יש לי בבית ספר על מקוואות שדי מתמצת את הבית יוסף לחץ כדי להרחיב... הוא מתמצת גם את השו"ט?! א"כ נשמח שתודיע מיהו הספר הלז.