• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

סרטוני ש"ס - הצעת שיפור

שלום וברכה, בהמשך לנידון בפורום בהרחבה בנושא זה,
לענ"ד כדאי לעשות משהו בנידון שהרי לא ברשעים עסקינן ח"ו ובטוחני שבמידה ונאיר את עיניהם של חכי"ם מש"ס יקבלו את הדברים וישפרו אותם,
על כן אפשר אולי לכתוב מכתב בו אנו קוראים להם להפסיק עם הדבר הזה ולחתום עליו מספר גדול של תומכי התנועה והמפלגה או לחילופין למי שיש קשרים שידבר איתם בנושא זה או מכתב שעליו חתומים מועצת החכמים. מי שחושב שכדאי ויכול לפעול אשריו ואשרי חלקו!

אם נסתכל באמת. איך בני תורה אמורים לראות את זה...??? (אני לא ראיתי, עדיין בכ"א:)) הרי לאברכים אין וואצאפים וכל שאר מרעין בישין אלו אז זה לא אמור להגיע אליהם. ומן הסתם זו תהיה התשובה של מי שידברו איתו על כך אם זה רבנים או חכי"ם וכיו"ב..
נראה לך שחכם שלום או כל רב גדול אחר יודע מזה משהו..?

נערך לאחרונה:
לא, אבל זו הדרך של 'בני תורה' לראות את זה. לא ח"ו דרך וואטסאפים, אלא פשוט זה פתוח בנטפרי, ולכל מי שיש גישה לפורום הזה, יש גם גישה לסרטון הנ"ל.
נכון. לצערנו זה המצב גם הגישה לפורום הזה עקרונית היא בעייתית לאברכים שאמורים להיות משוללים מכל וכל מהאינטרטנט. וגם עלי אני מדבר וזה חורה לי גם על עצמי.
פשוט באופן זמני יש לי את האפשרות זה לא משהו שהיה או יהיה לי כל הזמן בעז"ה

אם נסתכל באמת. איך בני תורה אמורים לראות את זה...??? (אני לא ראיתי, עדיין בכ"א:)) הרי לאברכים אין וואצאפים וכל שארק מרעין בישין אלו אז זה לא אמור להגיע אליהם. ומן הסתם זו תהיה התשובה של מי שידברו איתו על כך אם זה רבנים או חכי"ם וכיו"ב..
נראה לך שחכם שלום או כל רב גדול אחר יודע מזה משהו..?
ומי שהוא אינו בן תורה הוא אינו יהודי שכדאי להרחיקו מעבירה???[אם נאמר שאכן זו עבירה]

חזור
חלק עליון