ושורות יתומות ואלמנות ועוד כמה בעיות בשפע.יש פספוסים רבים של חלוניות ושל מילה מודגשת בתחילת פיסקה.
על כן אמרתי. מי שרוצה להוציא ספר או קונטרס ויהיה מה לא משנה התוצאה - עם התחשבות במחיר - זה מצוין עבורו.
ושורות יתומות ואלמנות ועוד כמה בעיות בשפע.יש פספוסים רבים של חלוניות ושל מילה מודגשת בתחילת פיסקה.
mnl0527634834@gmail.comערב טוב,
מישהו יודע איפה יש עימוד ברמה גבוהה מאוד של רב טקסט במחיר שפוי?
אולי משה לוי ספרים האם למישהו יש את המייל שלו?
נ.ב. דוגמא מהספר שלי ח''א.
אפשר לראות דוגמה לעימוד רב טקסט?
מישהו יודע איפה יש עימוד ברמה גבוהה מאוד של רב טקסט במחיר שפוי?
כמעמד, להוריד מחיר זה יפה מאוד, אבל גם המעמדים מחזיקים בית של תורה, וילדים שלומדים ב"ה במוסדות, וצריך לתחזק את זה.
עבודת המעמד אינה 'שתי לחיצות וזהו', מדובר בעבודה שדורשת ריכוז, ודיוק, ולבוא לקראת הלקוח, והמון תיקונים, ושעות של עבודה!
מחיר של 2 ש"ח לעמוד - זה כנראה רק עבור סקיצה אחת, וזהו. מנסיון, להוריד מחירים בשוק שגם כך בעייתי [בציבור הכללי מחיר לעמוד פשוט ביותר אינו פחות מ10 ש"ח!!], זה לא הכי לעניין...
בכל מקרה, עימוד של 4-5 ש"ח לעמוד, זה מחיר הוגן לכל הצדדים. ואם קשה למישהו, הוא לא חייב להוציא ספר. אבל למעמד יש חובה להביא לחם וחלב הביתה....
גם אני מצטרף לנ"ל. הוא עימד לי כמה חוברות בעימוד יפה מאוד, וגם כריכות בעיצובים מרהיבים.רציתי לציין לשבח ולהמליץ בחום על המעמד והגרפיקאי המוכשר ר' @עיני ישראל הי"ו
עבודה פשוטה מדיגמ"ח עמודי שער
לקבלת שער מעוצב, שלחו מייל לכתובת:
Gmach1800@gmail.com
בשורת הנושא כתבו את המילה: שער
בגוף המייל, ניתן לציין את הפרמטרים הבאים, מופרדים באמצעות פסיק:
שם הספר, נושא, מחבר, תאריך ומקום
לדוגמא: מסילת ישרים, מוסר, רמח"ל, ירושלים תשפ"ה
תקבלו מייל חוזר אוטומטי עם שער מעוצב אקראי
לתשומת לב: המערכת פועלת באופן אוטומטי
אפשרויות נוספות:
אם הנכם מעוניינים שהטקסט יופיע בגופן מסוים, צרפו את הגופן כקובץ מצורף בגוף המייל
כברירת מחדל ישלח שער בגודל 4A
ניתן לציין בשורת הנושא "שער בינוני" או "שער קטן" על מנת לקבל שער בגודל 5B או 5A
גדול וצפוף.איך העימוד הזה נחשב?
עשיתי את זה דרך הוורד.גדול וצפוף.
צריך להקטין את הכתב ולהגדיל את המרווח של הפיסקה