מולסון Active member 16 דצמבר (12) 2023 #1 שלום וברכה. קיבלתי את העלון הזה למייל השבוע, כתוב שזה עלון מספר 381. מישהו מכיר את העלון הזה? האם אפשר להשיג את העלונים הקודמים? תודה רבה ושבוע טוב קבצים מצורפים עלון המרכז למורשת מרן - מקץ תשפד.pdf עלון המרכז למורשת מרן - מקץ תשפד.pdf 4.3 MB · צפיות: 13
שלום וברכה. קיבלתי את העלון הזה למייל השבוע, כתוב שזה עלון מספר 381. מישהו מכיר את העלון הזה? האם אפשר להשיג את העלונים הקודמים? תודה רבה ושבוע טוב
ישיבישער של מרן Well-known member 16 דצמבר (12) 2023 #2 להצטרפות לחצו כאן | גיליון 5 | פרשת מקץ תשפ"ד לתגובות ויצירת קשר: news@moreshet-maran.com
מולסון Active member 16 דצמבר (12) 2023 #3 השאלה שלי איך זה עלון 381? היו עוד עלונים לפני זה? אפשר להשיג אותם?
אושרי רביב Well-known member 16 דצמבר (12) 2023 #4 מולסון אמר: השאלה שלי איך זה עלון 381? היו עוד עלונים לפני זה? אפשר להשיג אותם? לחץ כדי להרחיב... עלון "מרן מאור ישראל". זה ההמשך שלו.
מולסון אמר: השאלה שלי איך זה עלון 381? היו עוד עלונים לפני זה? אפשר להשיג אותם? לחץ כדי להרחיב... עלון "מרן מאור ישראל". זה ההמשך שלו.