מ משה ב Member 20 אוגוסט (8) 2023 #1 למישהו יש מושג איך אני משיג את העלונים של השיעור השבועי על בשר וחלב מרן דיבר בהלכות אלו בערך לפני שנה וחצי אם אני זוכר נכון לא הצלחתי להוריד תודה רבה
למישהו יש מושג איך אני משיג את העלונים של השיעור השבועי על בשר וחלב מרן דיבר בהלכות אלו בערך לפני שנה וחצי אם אני זוכר נכון לא הצלחתי להוריד תודה רבה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 20 אוגוסט (8) 2023 #2 משה ב אמר: למישהו יש מושג איך אני משיג את העלונים של השיעור השבועי על בשר וחלב מרן דיבר בהלכות אלו בערך לפני שנה וחצי אם אני זוכר נכון לא הצלחתי להוריד תודה רבה לחץ כדי להרחיב... הוא דיבר בזה כמה פעמים בשנים האחרונות.אתה רוצה את הכל?
משה ב אמר: למישהו יש מושג איך אני משיג את העלונים של השיעור השבועי על בשר וחלב מרן דיבר בהלכות אלו בערך לפני שנה וחצי אם אני זוכר נכון לא הצלחתי להוריד תודה רבה לחץ כדי להרחיב... הוא דיבר בזה כמה פעמים בשנים האחרונות.אתה רוצה את הכל?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 20 אוגוסט (8) 2023 #4 זה בעיקר (מה שהתכוונת) קבצים מצורפים 327 - השיעור השבועי - וארא תשפ''ב.pdf 327 - השיעור השבועי - וארא תשפ''ב.pdf 1.4 MB · צפיות: 15 328 - השיעור השבועי - בא תשפ''ב.pdf 328 - השיעור השבועי - בא תשפ''ב.pdf 1.7 MB · צפיות: 10 329 - השיעור השבועי - בשלח תשפ''ב.pdf 329 - השיעור השבועי - בשלח תשפ''ב.pdf 1.6 MB · צפיות: 10 331 - השיעור השבועי - משפטים תשפ''ב.pdf 331 - השיעור השבועי - משפטים תשפ''ב.pdf 1.1 MB · צפיות: 7 332 - השיעור השבועי - תרומה תשפ''ב.pdf 332 - השיעור השבועי - תרומה תשפ''ב.pdf 903.3 KB · צפיות: 10 333 - השיעור השבועי - תצוה תשפ''ב.pdf 333 - השיעור השבועי - תצוה תשפ''ב.pdf 1.2 MB · צפיות: 10 334 - השיעור השבועי - כי תשא תשפ''ב.pdf 334 - השיעור השבועי - כי תשא תשפ''ב.pdf 1.2 MB · צפיות: 10 335 - השיעור השבועי - ויקהל תשפ''ב.pdf 335 - השיעור השבועי - ויקהל תשפ''ב.pdf 1.3 MB · צפיות: 10 336 - השיעור השבועי - פקודי תשפ''ב.pdf 336 - השיעור השבועי - פקודי תשפ''ב.pdf 1.5 MB · צפיות: 9
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 20 אוגוסט (8) 2023 #5 וזה עוד קצת... קבצים מצורפים 324 - השיעור השבועי - ויגש תשפ''ב.pdf 324 - השיעור השבועי - ויגש תשפ''ב.pdf 844.9 KB · צפיות: 11 326 - השיעור השבועי - שמות תשפ''ב.pdf 326 - השיעור השבועי - שמות תשפ''ב.pdf 842.7 KB · צפיות: 6 בית מרן 111 - ויקהל פקודי תשעז.pdf בית מרן 111 - ויקהל פקודי תשעז.pdf 2.4 MB · צפיות: 8 בית מרן 112 - ויקרא תשעז.pdf בית מרן 112 - ויקרא תשעז.pdf 2.4 MB · צפיות: 7 בית מרן 274 - תולדות תשפא.pdf בית מרן 274 - תולדות תשפא.pdf 1.2 MB · צפיות: 7 השיעור השבועי הישן 9 - שמות תשעה.pdf השיעור השבועי הישן 9 - שמות תשעה.pdf 455.2 KB · צפיות: 11 השיעור השבועי הישן 10 - וארא תשעה.pdf השיעור השבועי הישן 10 - וארא תשעה.pdf 455.2 KB · צפיות: 12 השיעור השבועי הישן 11 - בא תשעה.pdf השיעור השבועי הישן 11 - בא תשעה.pdf 408.7 KB · צפיות: 9 השיעור השבועי הישן 12 - בשלח תשעה.pdf השיעור השבועי הישן 12 - בשלח תשעה.pdf 441.7 KB · צפיות: 10
מ משה ב Member 20 אוגוסט (8) 2023 #6 ממש תודה רבה, עזרת לי מאוד תזכה למצוות שתזכה להמשיך להיות ממזכה הרבים
אושרי רביב Well-known member 20 אוגוסט (8) 2023 #7 בנימין לוריא אמר: זה בעיקר (מה שהתכוונת) לחץ כדי להרחיב... וואו!!!!! אין כמו הרב @בנימין לוריא בכל המובנים. בקיא בכל מה שקשור למרן זיע"א ומרן שליט"א בה - כ - ל! כל מה שתרצו תשובה, תפנו אליו! מניסיון!!!
בנימין לוריא אמר: זה בעיקר (מה שהתכוונת) לחץ כדי להרחיב... וואו!!!!! אין כמו הרב @בנימין לוריא בכל המובנים. בקיא בכל מה שקשור למרן זיע"א ומרן שליט"א בה - כ - ל! כל מה שתרצו תשובה, תפנו אליו! מניסיון!!!
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 20 Jan 2024 #8 עלון השיעור השבועי פרשת בא תשפ"ד הלכות בשר בחלב שכח ובירך על מאכל חלבי תוך שש שעות לבשר. המתנת שש שעות אחר תבשיל של בשר, ואחר ביצה של חמין. פלאפל וצ'יפס בשמן שטוגנו בו שניצלים. נ"ט בר נ"ט דהיתרא לכתחילה. נ"ט בר נ"ט באוכלין. בירך על מאכל לפני הקידוש. forum.moreshet-maran.com
עלון השיעור השבועי פרשת בא תשפ"ד הלכות בשר בחלב שכח ובירך על מאכל חלבי תוך שש שעות לבשר. המתנת שש שעות אחר תבשיל של בשר, ואחר ביצה של חמין. פלאפל וצ'יפס בשמן שטוגנו בו שניצלים. נ"ט בר נ"ט דהיתרא לכתחילה. נ"ט בר נ"ט באוכלין. בירך על מאכל לפני הקידוש. forum.moreshet-maran.com