• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

השב להודעה

יש סיפור ידוע על 'צדיק' אחד שהיה בספינה שעמדה לטבוע, והוא אמר שמי שיתן לו כך וכך מעות ינצל מטביעה, וכך היה!

לאחר מכן ה'משב"ק' של אותו 'צדיק' שאל אותו בארבע עיניים איך הוא היה כ"כ בטוח שינצלו? והוא ענה לו, ממ"נ, אם ינצלו הרי שהוא צדק, ואם לא ינצלו הרי שאף אחד לא ידע ממה שקרה...

מישהו שאל אותי איך זה יתכן שיש רבנים שיש להם כ"כ הרבה מופתים, אז התשובה היא פשוטה. מי שקורה לו מופת מספר את זה ומי שלא לא, מתוך 1000 אנשים שנכנסים ומבקשים ברכה, 70 מקבלים את מה שהם רצו והם מפרסמים את זה... (כשגם בלי סגולה/ברכה הם היו מקבלים את זה)

אף פעם לא ראיתי מישהו שפירסם שהוא עשה את הסגולה והיא לא עבדה לו, כי ההבטחה היא לפרסם כשזה מצליח... וד"ל...

(אגב, אני עשיתי את ה'סגולה' ולא נושעתי!)

[אני מסופק אם זה חלק מקמפיין של חברת נרות או של המקומונים... מעניין מי הקמפיינר המוכשר שנזכר להמציא סגולה מעניינת כזו דווקא בתקופת הקורונה... (לפני כן מעולם לא ראינו ולא שמענו פרסומים כגון אלו ברחובות וכו')]

ניתן לעיין עוד כאן בעניין סגולה זו, וכן מה שכתב הגרב"צ מוצפי כאן וכאן...

חזור
חלק עליון