• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • הודפס מחדש ע"י 'המרכז למורשת מרן' הספר "ילקוט יוסף - פורים משולש", עם מגילת אסתר בתוספת ביאורים ממנהיג הדור מרן הראש"ל שליט"א. מחיר מיוחד לזיכוי הרבים: 15 ש"ח בלבד. >> לרכישה ישירה באתר לחצו כאן

פרזיטים!

הרב יעקב אני חושב שאתה התשובה שלך בסרט היא עדיין סוג של מיסטי, כי בשכל החילוני הפשוט זה עדיין לא מוצדק
החילונים טוענים שהמספר גדול מידי בשביל כל המשרות האלו מספיק פחות
וגם מה רע בלעשות צבא קמן קצר ביחס לכל החיים כדוגמת דתי לבאומי

הרב יעקב אני חושב שאתה התשובה שלך בסרט היא עדיין סוג של מיסטי, כי בשכל החילוני הפשוט זה עדיין לא מוצדק
החילונים טוענים שהמספר גדול מידי בשביל כל המשרות האלו מספיק פחות
וגם מה רע בלעשות צבא קמן קצר ביחס לכל החיים כדוגמת דתי לבאומי
א. אני באמת לא מדבר לחילוניים גמורים אלא לאנשים שרוצים לשמור על היהדות ברמה כזו או אחרת, שגם הם לעתים חוטאים (בטעות) במחשבה על חוסר התועלת שבלימוד התורה כל היום.
ב. לא דיברתי על משרות אלא על עזרה ונתינת שירות יומיומית. כמה אלפים ורבבות של בעלי בתים משתתפים במסגרות לימוד עם אברכים?! כמה שאלות שמגיעות דבר יום ביומו לכל אחד מהשקודים באהל התורה? וכן על זה הדרך...

בני תורה לא צריכים יותר מדברי הגמרא אין פורענות באה לעולם אלא בשביל עמי הארץ .
ודברי הגמרא בב"ב ערקו חצי העיר פקע כלילא
ועל מה נענש צדקיהו בגלל ששיעבד תלמידי חכמים
וכל המקבל עליו עול תורה מעבירין ממנו וכו'
ואני מוסיף- אין עוברי עבירה אין פיגועים! (כמובן הכוונה שיחזרו בתשובה ולא לדבר אחר חלילה.)

נערך לאחרונה:
בני תורה לא צריכים יותר מדברי הגמרא אין פורענות באה לעולם אלא בשביל עמי הארץ .
ודברי הגמרא בב"ב ערקו חצי העיר פקע כלילא
ועל מה נענש צדקיהו בגלל ששיעבד תלמידי חכמים
וכל המקבל עליו עול תורה מעבירין ממנו וכו'
ואני מוסיף- אין חילונים אין פיגועים! (כמובן הכוונה שיחזרו בתשובה ולא לדבר אחר חלילה.)
ר' ציון היקר. אתה אחד מהחברה שאני יותר מחבב פה, אבל לדעתי הגזמת קצת בתגובה הזו. הייתי ממליץ למחוק את השורה האחרונה. ובפרט שמי כמונו יודעים כמה אנו עצמנו צריכים לתקן ולשפר...
בכבוד ובאהבה

חזור
חלק עליון