שני לאבא טורצקי...הרב לאו הוא באמת מגדולי הדרשנים והנואמים שזכיתי לשמוע, אם לא הגדול שבהם
אני מוחה!! הרב לאו הוא לא בדחןשני לאבא טורצקי
חלילה וחס. לא עלה על לב.אני מוחה!! הרב לאו הוא לא בדחן
א. אני באמת לא מדבר לחילוניים גמורים אלא לאנשים שרוצים לשמור על היהדות ברמה כזו או אחרת, שגם הם לעתים חוטאים (בטעות) במחשבה על חוסר התועלת שבלימוד התורה כל היום.הרב יעקב אני חושב שאתה התשובה שלך בסרט היא עדיין סוג של מיסטי, כי בשכל החילוני הפשוט זה עדיין לא מוצדק
החילונים טוענים שהמספר גדול מידי בשביל כל המשרות האלו מספיק פחות
וגם מה רע בלעשות צבא קמן קצר ביחס לכל החיים כדוגמת דתי לבאומי
ממש לא לענין להכות על חזהו של השני, גם אנחנו צריכים בדק בית רציני, כל אחד על עניניו ולב יודע מרת נפשו.אין חילונים אין פיגועים!
ר' ציון היקר. אתה אחד מהחברה שאני יותר מחבב פה, אבל לדעתי הגזמת קצת בתגובה הזו. הייתי ממליץ למחוק את השורה האחרונה. ובפרט שמי כמונו יודעים כמה אנו עצמנו צריכים לתקן ולשפר...בני תורה לא צריכים יותר מדברי הגמרא אין פורענות באה לעולם אלא בשביל עמי הארץ .
ודברי הגמרא בב"ב ערקו חצי העיר פקע כלילא
ועל מה נענש צדקיהו בגלל ששיעבד תלמידי חכמים
וכל המקבל עליו עול תורה מעבירין ממנו וכו'
ואני מוסיף- אין חילונים אין פיגועים! (כמובן הכוונה שיחזרו בתשובה ולא לדבר אחר חלילה.)
אבל זה כבר כתוב בתורה "כי ראה בך ערוות דבר ושב מאחריך" !!!!!הייתי ממליץ למחוק את השורה האחרונה
ליתר דיוק: "כי ה' אלהיך מתהלך בקרב מחנך להצילך ולתת איביך לפניך והיה מחניך קדוש ולא יראה בך ערות דבר ושב מאחריך"אבל זה כבר כתוב בתורה "כי ראה בך ערוות דבר ושב מאחריך" !!!!!
סליחה ותודהליתר דיוק:
איזה מתיקות!
יישר כחך על העין הטובהאיזה מתיקות!
יגדיל תורה וכו'.