מישהו שאל אותי אם אני יודע איך הוא יכול להשיג חלקים בודדים של יבי"א (כמדומני חלקים ט' ו-י').
נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
תפנה למאור ישראלמישהו שאל אותי אם אני יודע איך הוא יכול להשיג חלקים בודדים של יבי"א (כמדומני חלקים ט' ו-י').
כמדומני שמשם הוא התחיל לנסות, וכן בחנויות וכן אצל סוכנים וכולם אמרו לו שאין דבר כזה. (חוץ מאחד שאמר לו בחנוכה שהוא ידבר איתו, ועד עכשיו הוא לא ענה, ולאחרונה כשענה אמר שאין דבר כזה).תפנה למאור ישראל
לא נראה ששייך...מישהו שאל אותי אם אני יודע איך הוא יכול להשיג חלקים בודדים של יבי"א (כמדומני חלקים ט' ו-י').
אולי יש מישהו שיש לו בבית וכד'.לא נראה ששייך...
ברמת אלחנן יש חנותמישהו שאל אותי אם אני יודע איך הוא יכול להשיג חלקים בודדים של יבי"א (כמדומני חלקים ט' ו-י').
אצלנו שהוציאו את החדש רציתי לקחת את הישן ואמרו שמה פתאום וזה עד היום נשאר... יש כאלה אוהבים את הדפוס הקטן אולי...או מישהו יציע לבית הכנסת ששם היביע אומר הישן שימכור לשואל את החלקים ויקנו את החדש
יש כאלה שאין להם מקום או תקציב ליב''א החדש
כך בכולל שלי אמר שאין מקום ולא קנה החדש אלא נשאר ורק י''א הוסיפו קטןאצלנו שהוציאו את החדש רציתי לקחת את הישן ואמרו שמה פתאום וזה עד היום נשאר... יש כאלה אוהבים את הדפוס הקטן אולי...
חבר שלי קנה ממאור ישראל כרך בודד (אם זה מעניין איזה כרך אז זה היה חלק י)למה אף אחד לא קונה סטים של יביע אומר ומוכר חלקים בודדים?
שיקנה סט ב-700 וימכור כל כרך ב-70-80 שקל.
אולי הספריה הספרדית...