שלום וברכה מחפש לקנות בזול את שו״ת הראשונים של מכון ירושלים
פותח הדיון פותח הדיון מ מקבציאל New member 21 Jan 2025 #4 עה סט אמר: חכה לשבוע הספר. אם דחוף לך עכשיו אתן לך סוכן לחץ כדי להרחיב... השאלה אם זה זול משמעותית אשמח למספר של סוכן
עה סט אמר: חכה לשבוע הספר. אם דחוף לך עכשיו אתן לך סוכן לחץ כדי להרחיב... השאלה אם זה זול משמעותית אשמח למספר של סוכן
ע"ה ס"ט Well-known member 21 Jan 2025 #5 מקבציאל אמר: השאלה אם זה זול משמעותית אשמח למספר של סוכן לחץ כדי להרחיב... דוד מנשה 058-3225805
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 Jan 2025 #6 עה סט אמר: דוד מנשה 058-3225805 לחץ כדי להרחיב... אני לא בטוח שהוא מתעסק עם שו"ת הראשונים.
ע"ה ס"ט Well-known member 21 Jan 2025 #7 בנימין לוריא אמר: אני לא בטוח שהוא מתעסק עם שו"ת הראשונים. לחץ כדי להרחיב... אני הזמנתי דרכו.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 Jan 2025 #8 עה סט אמר: אני הזמנתי דרכו. לחץ כדי להרחיב... מעניין... רציתי להזמין ממנו שו"ת הרשב"א והוא אמר לי שהוא מתעסק עם ספרי יסוד ולא עם ראשונים...
עה סט אמר: אני הזמנתי דרכו. לחץ כדי להרחיב... מעניין... רציתי להזמין ממנו שו"ת הרשב"א והוא אמר לי שהוא מתעסק עם ספרי יסוד ולא עם ראשונים...
ע"ה ס"ט Well-known member 21 Jan 2025 #9 בנימין לוריא אמר: מעניין... רציתי להזמין ממנו שו"ת הרשב"א והוא אמר לי שהוא מתעסק עם ספרי יסוד ולא עם ראשונים... לחץ כדי להרחיב... אולי לא היה שווה לו בשביל סט אחד. אני הזמנתי ממנו כמעט את כל שו"ת הראשונים.
בנימין לוריא אמר: מעניין... רציתי להזמין ממנו שו"ת הרשב"א והוא אמר לי שהוא מתעסק עם ספרי יסוד ולא עם ראשונים... לחץ כדי להרחיב... אולי לא היה שווה לו בשביל סט אחד. אני הזמנתי ממנו כמעט את כל שו"ת הראשונים.
פותח הדיון פותח הדיון מ מקבציאל New member 23 Jan 2025 #11 בנימין לוריא אמר: מעניין... רציתי להזמין ממנו שו"ת הרשב"א והוא אמר לי שהוא מתעסק עם ספרי יסוד ולא עם ראשונים... לחץ כדי להרחיב... עה סט אמר: אולי לא היה שווה לו בשביל סט אחד. אני הזמנתי ממנו כמעט את כל שו"ת הראשונים. לחץ כדי להרחיב... אכן נראה כדבריך דיברתי איתו ואמר שהוא לא כל כך מתעסק עם זה כבר אבל יבדוק ונראה לי שזה בגלל שזו הזמנה גדולה
בנימין לוריא אמר: מעניין... רציתי להזמין ממנו שו"ת הרשב"א והוא אמר לי שהוא מתעסק עם ספרי יסוד ולא עם ראשונים... לחץ כדי להרחיב... עה סט אמר: אולי לא היה שווה לו בשביל סט אחד. אני הזמנתי ממנו כמעט את כל שו"ת הראשונים. לחץ כדי להרחיב... אכן נראה כדבריך דיברתי איתו ואמר שהוא לא כל כך מתעסק עם זה כבר אבל יבדוק ונראה לי שזה בגלל שזו הזמנה גדולה