שו"ת ישכיל עבדי מהדורה חדשה
י ישועה ורחמים Well-known member 21 פברואר (2) 2025 #2 יין ישן בכלי חדש, קניתי את זה מיד כשיצא ואני מאוד נהנה מזה. ראיתי גם שמרן הראש"ל החליף את הסט שנמצא בחדרו.
יין ישן בכלי חדש, קניתי את זה מיד כשיצא ואני מאוד נהנה מזה. ראיתי גם שמרן הראש"ל החליף את הסט שנמצא בחדרו.
אושרי רביב Well-known member 21 פברואר (2) 2025 #3 ישועה ורחמים אמר: יין ישן בכלי חדש, קניתי את זה מיד כשיצא ואני מאוד נהנה מזה. ראיתי גם שמרן הראש"ל החליף את הסט שנמצא בחדרו. לחץ כדי להרחיב... גם שיבח אותם בשיעור באיזהו מקומן. אמר שעשו עבודה יפה.
ישועה ורחמים אמר: יין ישן בכלי חדש, קניתי את זה מיד כשיצא ואני מאוד נהנה מזה. ראיתי גם שמרן הראש"ל החליף את הסט שנמצא בחדרו. לחץ כדי להרחיב... גם שיבח אותם בשיעור באיזהו מקומן. אמר שעשו עבודה יפה.
י יש תקוה Active member 22 פברואר (2) 2025 #4 ישועה ורחמים אמר: יין ישן בכלי חדש, קניתי את זה מיד כשיצא ואני מאוד נהנה מזה. לחץ כדי להרחיב... כנ"ל מצטרף לכל מילה
ישועה ורחמים אמר: יין ישן בכלי חדש, קניתי את זה מיד כשיצא ואני מאוד נהנה מזה. לחץ כדי להרחיב... כנ"ל מצטרף לכל מילה
ח חכמי Active member 22 פברואר (2) 2025 #5 אני לא מבין זו מהדורא נוספת חדשה? כי לפני כמה שנים יצאה לאור מהדורא חדשה, אז מה יש בזו?