אם מישהו יוכל לעלות כאן את השיעור של הרב פרשת "כי תשא" עדיף מוסרט, תודה רבה.
נ נאמן מר"ן Active member 1 יוני (6) 2023 #1 אם מישהו יוכל לעלות כאן את השיעור של הרב פרשת "כי תשא" עדיף מוסרט, תודה רבה.
פותח הדיון פותח הדיון נ נאמן מר"ן Active member 1 יוני (6) 2023 #3 אני חושב שבשיעור הזה הוא דיבר על הל' פורים. שיעור של השנה תשפ"ג. ואולי הוא הכניס את זה באמצע השיעור
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 1 יוני (6) 2023 #4 נאמן מרן אמר: אני חושב שבשיעור הזה הוא דיבר על הל' פורים. שיעור של השנה תשפ"ג. ואולי הוא הכניס את זה באמצע השיעור לחץ כדי להרחיב... השנה (תשפ"ג) פרשת כי תשא היה אחרי פורים...
נאמן מרן אמר: אני חושב שבשיעור הזה הוא דיבר על הל' פורים. שיעור של השנה תשפ"ג. ואולי הוא הכניס את זה באמצע השיעור לחץ כדי להרחיב... השנה (תשפ"ג) פרשת כי תשא היה אחרי פורים...
פותח הדיון פותח הדיון נ נאמן מר"ן Active member 1 יוני (6) 2023 #5 פה בסעיף י אני צריך את ההסרטה של זה קבצים מצורפים ______השיעור השבועי - פורים כי תשא תשפ''ג 384.pdf 1.1 MB · צפיות: 0
פותח הדיון פותח הדיון נ נאמן מר"ן Active member 1 יוני (6) 2023 #7 מחילה, כי אני הסתכלתי על העלון, עכ"פ סליחה על הטירחה עבורי.