• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

שישתו מים קרים! עזרה בחיפוש הקלטה של מרן זצ"ל כשמרן שליט"א היה הרב המקדים

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חנוכה שמח,
אני מחפש הקלטה (שבוודאות קיימת) שבה מרן שליט"א היה הרב המקדים של מרן זצ"ל, מדובר על שיעור שהיה ביזדים.
מרן שליט"א דיבר על משהו מסוים, מרן זצ"ל נכנס והקשיב לדבריו, ובמהלך הדברים שומעים את מרן זצ"ל אומר מי זה שחולק? (כנראה שהיה נידון על הלכה מסוימת שהלכה לא כמו מי שהביא)
כמדומני שמרן שליט"א אמר "הרב משה לוי", והמשיך משהו ושוב אמר וכיסא רחמים כועסים.
מרן זצ"ל ענה לו "שישתו מים קרים"

מי שיכול בבקשה לעזור אשמח מאוד, חשוב עבורי.
@אושרי רביב

נערך לאחרונה:
מחילה הרב ישראל שיח' גם בהודעה כאן נכתב על אדם מסוים....ועשית לייק...
מאוד מעניין אותי למה כוונתך, בכדי להבהיר הדברים, כי לענ"ד קצת איכא תרתי דסתרי, שבמקום אחר בשרשור של הכשרויות עשית לייק אף לרב מורשת מרן שיח' שאמר שאסור לדבר לגופו של אדם וכו',או שמא יש כאלה שאסור ויש כאלה שמצווה... ואל תחשדני שאני כיסא רחמימני'ק או ........... אם זה גנאי כמובן..... אני תלמיד של הרב ראובן אלבז, קצת יהיה קשה 'להאשים' אותי שאני 'שתול' או 'מתנגד', כמו שלצערנו עושים ל'רבים' וגם 'טובים'...
לכן כבודו יבהיר הדברים והאמת והשלום אהבו....
ואדרבא אם טעיתי בהבנתי והלייק היה מכוון לעניין אחר בהודעה שלמא דמר יישגא לעד לאורך ימים ושנים אמן ואמן
כה דברי המעריכו ומכבדו כערכו הר'ם

חנוכה שמח,
אני מחפש הקלטה (שבוודאות קיימת) שבה מרן שליט"א היה הרב המקדים של מרן זצ"ל, מדובר על שיעור שהיה ביזדים.
מרן שליט"א דיבר על משהו מסוים, מרן זצ"ל נכנס והקשיב לדבריו, ובמהלך הדברים שומעים את מרן זצ"ל אומר מי זה שחולק? (כנראה שהיה נידון על הלכה מסוימת שהלכה לא כמו מי שהביא)
כמדומני שמרן שליט"א אמר "הרב משה לוי", והמשיך משהו ושוב אמר וכיסא רחמים כועסים.
מרן זצ"ל ענה לו "שישתו מים קרים"

מי שיכול בבקשה לעזור אשמח מאוד, חשוב עבורי.
@אושרי רביב
לא זכור לי דבר כזה. מחילה.

מחילה הרב ישראל שיח' גם בהודעה כאן נכתב על אדם מסוים....ועשית לייק...
מאוד מעניין אותי למה כוונתך, בכדי להבהיר הדברים, כי לענ"ד קצת איכא תרתי דסתרי, שבמקום אחר בשרשור של הכשרויות עשית לייק אף לרב מורשת מרן שיח' שאמר שאסור לדבר לגופו של אדם וכו',או שמא יש כאלה שאסור ויש כאלה שמצווה... ואל תחשדני שאני כיסא רחמימני'ק או ........... אם זה גנאי כמובן..... אני תלמיד של הרב ראובן אלבז, קצת יהיה קשה 'להאשים' אותי שאני 'שתול' או 'מתנגד', כמו שלצערנו עושים ל'רבים' וגם 'טובים'...
לכן כבודו יבהיר הדברים והאמת והשלום אהבו....
ואדרבא אם טעיתי בהבנתי והלייק היה מכוון לעניין אחר בהודעה שלמא דמר יישגא לעד לאורך ימים ושנים אמן ואמן
כה דברי המעריכו ומכבדו כערכו הר'ם
ענין הלייק יכול להתפרש בכמה היבטים. פעמים הסכמה מלאה. ופעמים הסכמה לתוכן הדברים, ושאיני יכול לפרט הדברים מחמת טעמים מסויימים, אני עושה לייק גם אם לא מסכים עם כל ההודעה.
ולענייננו, אינו דומה זה לזה. כי אם נכון הדבר שמרן זיע"א אמר זאת, אזי איננו מדברים לגופו של אדם, אלא רוצים לשמוע את דעתו של מרן זיע"א. ותל"מ. וע"ז גם היה הלייק, לא שאני זוכר זאת, אלא שמענין אם אכן היה הדבר הזה.
ולענין הלייק על הרב מורשת מרן, כי שם באותו שרשור שאלו מה דעת מרן שליט"א והדבר החל להתגלגל לגופו של אישים מסויימים. וע"ז היה הלייק שלי.
עכ"פ מעריך מאוד שכבודו מדקדק גם בלייקים שלי.
חנוכה שמח.

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון