עובדי ה' Active member 5 פברואר (2) 2024 #1 מישו אולי יודע איך זה עובד ??? איך אפשר להשיג תווי קניה ??? מה בדיוק הפרצדורה ??? אשמח לתגובה באישי , במייל או כאן
מישו אולי יודע איך זה עובד ??? איך אפשר להשיג תווי קניה ??? מה בדיוק הפרצדורה ??? אשמח לתגובה באישי , במייל או כאן
יצחק משען Well-known member 6 פברואר (2) 2024 #2 במקום שאני לומד בלילה יש מישהו שאחראי על כל הכרטיסים האלה, הוא אמר לי פעם שזה בעיקר על ידי קשרים עם המנהלים הנכונים, בלי נדר אני ינסה לברר עבורך מי הביגבוס, אם לא חזרתי אליך תזכיר לי כי איני בעל מלאכה אחת ולא שתים וגם לא פי שתים
במקום שאני לומד בלילה יש מישהו שאחראי על כל הכרטיסים האלה, הוא אמר לי פעם שזה בעיקר על ידי קשרים עם המנהלים הנכונים, בלי נדר אני ינסה לברר עבורך מי הביגבוס, אם לא חזרתי אליך תזכיר לי כי איני בעל מלאכה אחת ולא שתים וגם לא פי שתים
ב בשורות טובות Well-known member 6 פברואר (2) 2024 #3 עובדי ה' אמר: מישו אולי יודע איך זה עובד ??? איך אפשר להשיג תווי קניה ??? מה בדיוק הפרצדורה ??? אשמח לתגובה באישי , במייל או כאן לחץ כדי להרחיב... מה בדיוק כוונתך? תרומה או רכישה? ואיזה רשתות אתה רוצה, רמי לוי, יש, שוק מהדרין, אושר עד ועוד
עובדי ה' אמר: מישו אולי יודע איך זה עובד ??? איך אפשר להשיג תווי קניה ??? מה בדיוק הפרצדורה ??? אשמח לתגובה באישי , במייל או כאן לחץ כדי להרחיב... מה בדיוק כוונתך? תרומה או רכישה? ואיזה רשתות אתה רוצה, רמי לוי, יש, שוק מהדרין, אושר עד ועוד
עובדי ה' Active member 7 פברואר (2) 2024 #4 בשורות טובות אמר: מה בדיוק כוונתך? תרומה או רכישה? ואיזה רשתות אתה רוצה, רמי לוי, יש, שוק מהדרין, אושר עד ועוד לחץ כדי להרחיב... כמה שיותר מקומות מעונין לרכוש ...
בשורות טובות אמר: מה בדיוק כוונתך? תרומה או רכישה? ואיזה רשתות אתה רוצה, רמי לוי, יש, שוק מהדרין, אושר עד ועוד לחץ כדי להרחיב... כמה שיותר מקומות מעונין לרכוש ...
עובדי ה' Active member 25 יולי (7) 2025 #5 בשורות טובות אמר: מה בדיוק כוונתך? תרומה או רכישה? ואיזה רשתות אתה רוצה, רמי לוי, יש, שוק מהדרין, אושר עד ועוד לחץ כדי להרחיב... התענינת סתם ??? גם תרומה גם רכישה מה שאפשר ..
בשורות טובות אמר: מה בדיוק כוונתך? תרומה או רכישה? ואיזה רשתות אתה רוצה, רמי לוי, יש, שוק מהדרין, אושר עד ועוד לחץ כדי להרחיב... התענינת סתם ??? גם תרומה גם רכישה מה שאפשר ..
זכירת יציאת מצרים Active member 28 יולי (7) 2025 #6 עובדי ה' אמר: התענינת סתם ??? גם תרומה גם רכישה מה שאפשר .. לחץ כדי להרחיב... תפנה בפרטי ואעזור לך יש בעירי בסד בלנ בברכת התורה
עובדי ה' אמר: התענינת סתם ??? גם תרומה גם רכישה מה שאפשר .. לחץ כדי להרחיב... תפנה בפרטי ואעזור לך יש בעירי בסד בלנ בברכת התורה
מ משה ברגמן Active member 28 יולי (7) 2025 #7 זכירת יציאת מצרים אמר: תפנה בפרטי ואעזור לך יש בעירי בסד בלנ בברכת התורה לחץ כדי להרחיב... איזה עיר? בברכת התורה
זכירת יציאת מצרים אמר: תפנה בפרטי ואעזור לך יש בעירי בסד בלנ בברכת התורה לחץ כדי להרחיב... איזה עיר? בברכת התורה
זכירת יציאת מצרים Active member 29 יולי (7) 2025 #8 משה ברגמן אמר: איזה עיר? בברכת התורה לחץ כדי להרחיב... ראה בפרופיל בברכת התורה