תמונה יפה של מרן זי"ע
דבק בתורת מרן Well-known member 18 יולי (7) 2024 #2 נראה כי זה מעשה ידיה של הבינה מלאכותית והעיקר חסר מהספר - זה הכיפה???
דבק בתורת מרן Well-known member 18 יולי (7) 2024 #4 צאלח מנצור אמר: זה מופיע בספר של רב משה חבושה. לחץ כדי להרחיב... איזה?
פותח הדיון פותח הדיון יהודה מ. Well-known member 18 יולי (7) 2024 #5 דבק בתורת מרן אמר: נראה כי זה מעשה ידיה של הבינה מלאכותית והעיקר חסר מהספר - זה הכיפה?? לחץ כדי להרחיב... זה תמונה ידועה בשחור לבן, ובתוכנה עשו אותה צבעוני.
דבק בתורת מרן אמר: נראה כי זה מעשה ידיה של הבינה מלאכותית והעיקר חסר מהספר - זה הכיפה?? לחץ כדי להרחיב... זה תמונה ידועה בשחור לבן, ובתוכנה עשו אותה צבעוני.
פותח הדיון פותח הדיון יהודה מ. Well-known member 19 יולי (7) 2024 #7 דבק בתורת מרן אמר: זה הכיפה??? לחץ כדי להרחיב... תיקנתי
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 23 יולי (7) 2024 #8 נראה לי החילונים ערכו את זה עם כיפה קצת יותר ויותר למטה
יצחק כהן הי"ו Well-known member 23 יולי (7) 2024 #9 למה אני זוכר שעוד הכינו לפני כמה שנים, שבאו לבית הכנסת ישועה ורחמים והרב דוד הגיע לשם! נראה מאוד מכבד. וגם המשפחה הקרובה אלי מוזכרת שם ועוד כמה דברים שנשכחו מעימדי נערך לאחרונה על ידי מנחה: 24 יולי (7) 2024
למה אני זוכר שעוד הכינו לפני כמה שנים, שבאו לבית הכנסת ישועה ורחמים והרב דוד הגיע לשם! נראה מאוד מכבד. וגם המשפחה הקרובה אלי מוזכרת שם ועוד כמה דברים שנשכחו מעימדי