• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

השב להודעה

איזה שטויות !!!

אף אחד לא לומד בדור המלקטים בתור לימוד !

הספרים האלה נועדו אך ורק לתת מראי מקומות מקיף ועצום לכל דורש ה'. וכל הלומד הלכה בשורשי הסוגיות שמעמיק בגמ' ובראשונים עד להלכה למעשה, נעזר בדור המלקטים בשביל המראי מקומות ותו לא.

ובעבר פרסמתי את הספרים האלה לתלמידי חכמים, ורבים רבים העידו בפני כמה תועלת עצומה קיבלו מדור המלקטים. כי כך אפשר להקיף הרבה יותר, בפרט בענייני הלכה שמביאים כל הפוסקים ספרדים ואשכנזים, תימנים וחסידים, וכשרואים הרבה דעות ושיטות לכאן ולכאן, אזי גם ההכרעה ההלכתית מקבלת משנה תוקף גדול יותר.

גם אני באופן אישי נעזר בזה מידי פעם, אבל רק בשביל מראי מקומות ותו לא ! וזה מועיל מאד. בפרט שמצוטטים לך במדויק את לשון הפוסקים ראשונים ואחרונים ואחרונים אחרונים ! והוא דבר מפליא, וקשה מאד למצוא מראי מקומות בהיקף כזה ובסגנון כזה

אז במקום לשבח אותם שמרבים תורה בישראל, אתה עוד בא עליהם בתלונה ???


חזור
חלק עליון