האם מרן שליט"א יהיה בעז"ה בתפילת שחרית באור חביב ביום שלישי?
ע עבד ה׳ Well-known member 5 אוגוסט (8) 2023 #1 האם מרן שליט"א יהיה בעז"ה בתפילת שחרית באור חביב ביום שלישי?
השם אנחנו אוהבים אותך!!! Well-known member 5 אוגוסט (8) 2023 #2 מרן נמצא בימים האחרונים באזור הדרום. יתכן שכבר חזר
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 אוגוסט (8) 2023 #4 אויבער חוכם אמר: מרן נמצא בימים האחרונים באזור הדרום. יתכן שכבר חזר לחץ כדי להרחיב... ברצינות?! אתה לא יודע שהיה שיעור היום ביזדים?!...
אויבער חוכם אמר: מרן נמצא בימים האחרונים באזור הדרום. יתכן שכבר חזר לחץ כדי להרחיב... ברצינות?! אתה לא יודע שהיה שיעור היום ביזדים?!...
פותח הדיון פותח הדיון ע עבד ה׳ Well-known member 6 אוגוסט (8) 2023 #5 דביר רובין אמר: מחר הוא בבית הכנסת אור חביב לחץ כדי להרחיב... יום שלישי הוא אמור להיות?
פ פרי חדש Well-known member 6 אוגוסט (8) 2023 #6 עבד ה׳ אמר: יום שלישי הוא אמור להיות? לחץ כדי להרחיב... מה אתה צריך? כי לפעמים גם שהוא נמצא אי אפשר לדבר איתו אחרי התפילה. ככה שאין כללים בדבר. הכל לגופו של ענין.
עבד ה׳ אמר: יום שלישי הוא אמור להיות? לחץ כדי להרחיב... מה אתה צריך? כי לפעמים גם שהוא נמצא אי אפשר לדבר איתו אחרי התפילה. ככה שאין כללים בדבר. הכל לגופו של ענין.
פותח הדיון פותח הדיון ע עבד ה׳ Well-known member 6 אוגוסט (8) 2023 #7 פרי חדש אמר: מה אתה צריך? כי לפעמים גם שהוא נמצא אי אפשר לדבר איתו אחרי התפילה. ככה שאין כללים בדבר. הכל לגופו של ענין. לחץ כדי להרחיב... רק לזכות להתפלל איתו
פרי חדש אמר: מה אתה צריך? כי לפעמים גם שהוא נמצא אי אפשר לדבר איתו אחרי התפילה. ככה שאין כללים בדבר. הכל לגופו של ענין. לחץ כדי להרחיב... רק לזכות להתפלל איתו
פ פרי חדש Well-known member 6 אוגוסט (8) 2023 #8 עבד ה׳ אמר: רק לזכות להתפלל איתו לחץ כדי להרחיב... איזה מתוק אתה! תגיד לי מתי אתה מגיע, אני רוצה להתפלל איתך!
עבד ה׳ אמר: רק לזכות להתפלל איתו לחץ כדי להרחיב... איזה מתוק אתה! תגיד לי מתי אתה מגיע, אני רוצה להתפלל איתך!
פותח הדיון פותח הדיון ע עבד ה׳ Well-known member 6 אוגוסט (8) 2023 #9 פרי חדש אמר: איזה מתוק אתה! תגיד לי מתי אתה מגיע, אני רוצה להתפלל איתך! לחץ כדי להרחיב... אדם פשוט אני. באיזה שעה תפילת שחרית באור חביב?
פרי חדש אמר: איזה מתוק אתה! תגיד לי מתי אתה מגיע, אני רוצה להתפלל איתך! לחץ כדי להרחיב... אדם פשוט אני. באיזה שעה תפילת שחרית באור חביב?
פ פרי חדש Well-known member 6 אוגוסט (8) 2023 #10 עבד ה׳ אמר: אדם פשוט אני. באיזה שעה תפילת שחרית באור חביב? לחץ כדי להרחיב... 7.15 קרבנות, 7.30 הודו.
פותח הדיון פותח הדיון ע עבד ה׳ Well-known member 6 אוגוסט (8) 2023 #11 פרי חדש אמר: 7.15 קרבנות, 7.30 הודו. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה על כל העזרה. אשמח אם יהיה למישהו בהמשך מידע אם מרן שליט"א יהיה בתפילה יום שלישי שיודיע לי. תודה רבה
פרי חדש אמר: 7.15 קרבנות, 7.30 הודו. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה על כל העזרה. אשמח אם יהיה למישהו בהמשך מידע אם מרן שליט"א יהיה בתפילה יום שלישי שיודיע לי. תודה רבה
השם אנחנו אוהבים אותך!!! Well-known member 6 אוגוסט (8) 2023 #12 בנימין לוריא אמר: ברצינות?! אתה לא יודע שהיה שיעור היום ביזדים?!... לחץ כדי להרחיב... מה זה סותר? הוא הלך לנפוש כמה ימים בדרום ונבע לירושלים למסור שיעור. מה הבעיה בזה. וכאמור יתכן וכבר חזר לביתו בסוף השבוע.
בנימין לוריא אמר: ברצינות?! אתה לא יודע שהיה שיעור היום ביזדים?!... לחץ כדי להרחיב... מה זה סותר? הוא הלך לנפוש כמה ימים בדרום ונבע לירושלים למסור שיעור. מה הבעיה בזה. וכאמור יתכן וכבר חזר לביתו בסוף השבוע.