מי יכול להעלות כאן את מ"ש בספר בת עין על פרשת במדבר זה נראה לי 2 עמודים סה"כ. זה דחוף לי, תודה רבה.
בסיעתא דשמיא Well-known member יום שני בשעה 01:41 #1 מי יכול להעלות כאן את מ"ש בספר בת עין על פרשת במדבר זה נראה לי 2 עמודים סה"כ. זה דחוף לי, תודה רבה. נערך לאחרונה: יום שני בשעה 01:51
מ מוישי ס"ט Well-known member יום שני בשעה 02:12 #2 בסיעתא דשמיא אמר: מי יכול להעלות כאן את מ"ש בספר בת עין על פרשת במדבר זה נראה לי 2 עמודים סה"כ. זה דחוף לי, תודה רבה. לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים אוצר החכמה_-_ בת עין -מהדורת מנדלוביץ- - ב - במדבר, דברים - אברהם דוב בן דוד מאבריטש__ ...pdf 2.3 MB · צפיות: 5
בסיעתא דשמיא אמר: מי יכול להעלות כאן את מ"ש בספר בת עין על פרשת במדבר זה נראה לי 2 עמודים סה"כ. זה דחוף לי, תודה רבה. לחץ כדי להרחיב...
פותח הדיון פותח הדיון בסיעתא דשמיא Well-known member יום שני בשעה 02:17 #5 מי לה' אלי אמר: הצג קובץ מצורף 29091 לחץ כדי להרחיב... תבורך מפי עליון!!!
מ מוישי ס"ט Well-known member יום שני בשעה 02:20 #6 בת עין הוצאת עוז והדר קבצים מצורפים בת עין במדבר עוז והדר.pdf 2.4 MB · צפיות: 4
פותח הדיון פותח הדיון בסיעתא דשמיא Well-known member יום שני בשעה 02:21 #7 מוישי סט אמר: בת עין הוצאת עוז והדר לחץ כדי להרחיב... מצוין כי נראה לי שיש גירסאות שונות. תודה רבה!
פותח הדיון פותח הדיון בסיעתא דשמיא Well-known member יום שני בשעה 02:28 #8 מוזר ממש, כל אחד מביא גירסה אחרת! בגירסת בר אילן מובא כך וכך בגירסה ששלחו מקודם בהוצאה ישנה מובא גירסה אחרת ובגירסת עוז והדר יש גירסה אחרת 3 גרסאות... אך נדע מה המקורי?
מוזר ממש, כל אחד מביא גירסה אחרת! בגירסת בר אילן מובא כך וכך בגירסה ששלחו מקודם בהוצאה ישנה מובא גירסה אחרת ובגירסת עוז והדר יש גירסה אחרת 3 גרסאות... אך נדע מה המקורי?