ג גרינפלד Well-known member 6 אוקטובר 2024 #1 מי שיש לו אוצר החכמה אשמח שיעשה לי קובצי PDF על ילקוט מפרשים מהדורת כנסת קידושין, מדף ב עד דף יד ע"ב, ויעלה אותו כאן. תזכו למצוות.
מי שיש לו אוצר החכמה אשמח שיעשה לי קובצי PDF על ילקוט מפרשים מהדורת כנסת קידושין, מדף ב עד דף יד ע"ב, ויעלה אותו כאן. תזכו למצוות.
שילה אפרהימי Moderator חבר צוות 6 אוקטובר 2024 #2 בגירסא שלי (16) אין את הספר. איך אפשר לראות באיזו גירסא נוסף ספר מסויים?
ג גרינפלד Well-known member 6 אוקטובר 2024 #3 שילה אפרהימי אמר: בגירסא שלי (16) אין את הספר. איך אפשר לראות באיזו גירסא נוסף ספר מסויים? לחץ כדי להרחיב... אני לא יודע.
שילה אפרהימי אמר: בגירסא שלי (16) אין את הספר. איך אפשר לראות באיזו גירסא נוסף ספר מסויים? לחץ כדי להרחיב... אני לא יודע.
פ פשוט Well-known member 6 אוקטובר 2024 #4 גרינפלד אמר: מי שיש לו אוצר החכמה אשמח שיעשה לי קובצי PDF על ילקוט מפרשים מהדורת כנסת קידושין, מדף ב עד דף יד ע"ב, ויעלה אותו כאן. תזכו למצוות. לחץ כדי להרחיב... תמחל לי זה מעל 200 עמוד שמשקלם מעל 80 מ"ב
גרינפלד אמר: מי שיש לו אוצר החכמה אשמח שיעשה לי קובצי PDF על ילקוט מפרשים מהדורת כנסת קידושין, מדף ב עד דף יד ע"ב, ויעלה אותו כאן. תזכו למצוות. לחץ כדי להרחיב... תמחל לי זה מעל 200 עמוד שמשקלם מעל 80 מ"ב
ג גרינפלד Well-known member 6 אוקטובר 2024 #5 פשוט אמר: מעל 200 עמוד לחץ כדי להרחיב... אפשר גם לחלק לכמה קבצים, וגם מדף ה ע"א עד איפה שהרב יכול. תודה רבה.
פשוט אמר: מעל 200 עמוד לחץ כדי להרחיב... אפשר גם לחלק לכמה קבצים, וגם מדף ה ע"א עד איפה שהרב יכול. תודה רבה.
פ פשוט Well-known member 6 אוקטובר 2024 #6 גרינפלד אמר: אפשר גם לחלק לכמה קבצים, וגם מדף ה ע"א עד איפה שהרב יכול. תודה רבה. לחץ כדי להרחיב... תברר לי כמה מגבלת העלאה לקובץ באתר דנן, ובל"נ נשתדל.
גרינפלד אמר: אפשר גם לחלק לכמה קבצים, וגם מדף ה ע"א עד איפה שהרב יכול. תודה רבה. לחץ כדי להרחיב... תברר לי כמה מגבלת העלאה לקובץ באתר דנן, ובל"נ נשתדל.
ג גרינפלד Well-known member 6 אוקטובר 2024 #7 פשוט אמר: תברר לי כמה מגבלת העלאה לקובץ באתר דנן, ובל"נ נשתדל. לחץ כדי להרחיב... מה הכוונה?
פ פשוט Well-known member 6 אוקטובר 2024 #8 גרינפלד אמר: מה הכוונה? לחץ כדי להרחיב... מה משקלו המקסימלי של קובץ הניתן להעלאה לאתר זה
ג גרינפלד Well-known member 6 אוקטובר 2024 #9 פשוט אמר: מה משקלו המקסימלי של קובץ הניתן להעלאה לאתר זה לחץ כדי להרחיב... אני לא יודע, אבל אם תוכל לעשות אפי' לפני דף י"ד, ג"כ יועיל בעז"ה.
פשוט אמר: מה משקלו המקסימלי של קובץ הניתן להעלאה לאתר זה לחץ כדי להרחיב... אני לא יודע, אבל אם תוכל לעשות אפי' לפני דף י"ד, ג"כ יועיל בעז"ה.
מ מירא דכיא New member 8 אוקטובר 2024 #10 אני מעונין בספר לשון חיים לרב משה חיים חרז אוצר החכמה tablet.otzar.org אשמח אם מישהו יוכל להעלות
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 30 אוקטובר 2024 #11 פשוט אמר: תברר לי כמה מגבלת העלאה לקובץ באתר דנן, ובל"נ נשתדל. לחץ כדי להרחיב... 3M, אבל תוכל להעלות לדרייב (או לג'מבו מייל) וכד'.
פשוט אמר: תברר לי כמה מגבלת העלאה לקובץ באתר דנן, ובל"נ נשתדל. לחץ כדי להרחיב... 3M, אבל תוכל להעלות לדרייב (או לג'מבו מייל) וכד'.