נשמע מצחיק.... או נראה מצחיק... אני מחפש דחוף לולב בירושלים. בתרומה או בסכום סימלי.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 21 Mar 2024 #1 נשמע מצחיק.... או נראה מצחיק... אני מחפש דחוף לולב בירושלים. בתרומה או בסכום סימלי.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 Mar 2024 #2 זה בסדר, אנחנו כבר רגילים לדברים מצחיקים... (כגון כאן [וכאן])
פ פשוט Well-known member 21 Mar 2024 #4 יצחק כהן היו אמר: נשמע מצחיק.... או נראה מצחיק... אני מחפש דחוף לולב בירושלים. בתרומה או בסכום סימלי. לחץ כדי להרחיב... תחפש באמשינוב הכי פשוט למצוא דקל נמוך (קנרי) ולקטוף.
יצחק כהן היו אמר: נשמע מצחיק.... או נראה מצחיק... אני מחפש דחוף לולב בירושלים. בתרומה או בסכום סימלי. לחץ כדי להרחיב... תחפש באמשינוב הכי פשוט למצוא דקל נמוך (קנרי) ולקטוף.
פותח הדיון פותח הדיון יצחק כהן הי"ו Well-known member 21 Mar 2024 #6 לולב כשר לברכה לא יבש כי אז זה פסול מישהו יודע איפה יש עץ כזה וכדומה זה דדדחחחוווףףףףףףף
פותח הדיון פותח הדיון יצחק כהן הי"ו Well-known member 21 Mar 2024 #7 פשוט אמר: הכי פשוט למצוא דקל נמוך (קנרי) ולקטוף. לחץ כדי להרחיב... איפה יש בירושלים לא מכיר כל כך.