לגלריית התמונות
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 אפריל 2022 #2 מעשה אבות סימן לבנים ספוילר נערך לאחרונה: 16 אפריל 2024
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 15 אפריל 2024 #5 מרדכי אבוטבול אמר: נטפרי לא פותח את הגלריית התמונות לחץ כדי להרחיב... שלחתי לבדיקה.
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 15 אפריל 2024 #6 מרדכי אבוטבול אמר: אני צריך תמונה של הראשל"צ רבי יצחק יוסף שליט"א לחץ כדי להרחיב... אתה יכול לחתוך תמונה מהסרטון. כגון ככה:
מרדכי אבוטבול אמר: אני צריך תמונה של הראשל"צ רבי יצחק יוסף שליט"א לחץ כדי להרחיב... אתה יכול לחתוך תמונה מהסרטון. כגון ככה:
מרדכי אבוטבול Member 16 אפריל 2024 #8 אם תוכל להוציא תמונה מהסרטון אשמח מאוד כי אני לא כ"כ יודע איך עושים את זה יישר כוח
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 16 אפריל 2024 #9 מרדכי אבוטבול אמר: אם תוכל להוציא תמונה מהסרטון אשמח מאוד כי אני לא כ"כ יודע איך עושים את זה יישר כוח לחץ כדי להרחיב... או שתעשה צילום מסך בעת הצפייה בסרטון, או שתוריד את הסרטון ואז תחתוך ב-VLC media player
מרדכי אבוטבול אמר: אם תוכל להוציא תמונה מהסרטון אשמח מאוד כי אני לא כ"כ יודע איך עושים את זה יישר כוח לחץ כדי להרחיב... או שתעשה צילום מסך בעת הצפייה בסרטון, או שתוריד את הסרטון ואז תחתוך ב-VLC media player