א אורי567 Member 22 מאי (5) 2024 #1 אני עומד לעשות שבת במרכז ירושלים, איפה יש מקווה גברים באיזור התחנה המרכזית? ועל איזה בתי כנסת אתם ממליצים?
אני עומד לעשות שבת במרכז ירושלים, איפה יש מקווה גברים באיזור התחנה המרכזית? ועל איזה בתי כנסת אתם ממליצים?
פ פשוט Well-known member 22 מאי (5) 2024 #3 אורי567 אמר: אני עומד לעשות שבת במרכז ירושלים, איפה יש מקווה גברים באיזור התחנה המרכזית? ועל איזה בתי כנסת אתם ממליצים? לחץ כדי להרחיב... מקווה סקווירא ברחוב הטורים
אורי567 אמר: אני עומד לעשות שבת במרכז ירושלים, איפה יש מקווה גברים באיזור התחנה המרכזית? ועל איזה בתי כנסת אתם ממליצים? לחץ כדי להרחיב... מקווה סקווירא ברחוב הטורים
פ פשוט Well-known member 22 מאי (5) 2024 #5 בית כנסת אפשר טוויג ברחוב רשב"ם או דרכי דוד ברחוב תחכמוני.
א אורי567 Member 23 מאי (5) 2024 #7 אורי567 אמר: תודה רבה, אם יש עוד אשמח לחץ כדי להרחיב... יודעים אולי איפה ר משה חבושה מתפלל?
יצחק כהן הי"ו Well-known member 23 מאי (5) 2024 #9 ערב שבת מוסאיוף אבל לא עולה שליח ציבור גם לא בכותל מתפלל במנין של אשכנזים........
יצחק משען Well-known member 24 מאי (5) 2024 #10 תלך לשכונת נחלאות לא תתחרט, לך לעדס לפני יציאת השבת אולי חבושה יבוא לשם, תבקר אצל חכם בניהו שמואלי וכל הבתי כנסת המעניינים שיש שם
תלך לשכונת נחלאות לא תתחרט, לך לעדס לפני יציאת השבת אולי חבושה יבוא לשם, תבקר אצל חכם בניהו שמואלי וכל הבתי כנסת המעניינים שיש שם
א אורי567 Member 24 מאי (5) 2024 #11 יצחק משען אמר: תלך לשכונת נחלאות לא תתחרט, לך לעדס לפני יציאת השבת אולי חבושה יבוא לשם, תבקר אצל חכם בניהו שמואלי וכל הבתי כנסת המעניינים שיש שם לחץ כדי להרחיב... תודה, באמת חשבתי על זה… יודעים זמני תפילות בישיבת השלום? מניח ששחרית בהנץ צריך פשוט קצת הכוונה
יצחק משען אמר: תלך לשכונת נחלאות לא תתחרט, לך לעדס לפני יציאת השבת אולי חבושה יבוא לשם, תבקר אצל חכם בניהו שמואלי וכל הבתי כנסת המעניינים שיש שם לחץ כדי להרחיב... תודה, באמת חשבתי על זה… יודעים זמני תפילות בישיבת השלום? מניח ששחרית בהנץ צריך פשוט קצת הכוונה
מרן הגר"ע הררי-רפול זצ"ל Active member 24 מאי (5) 2024 #12 אורי567 אמר: תודה, באמת חשבתי על זה… יודעים זמני תפילות בישיבת השלום? מניח ששחרית בהנץ צריך פשוט קצת הכוונה לחץ כדי להרחיב... יש שם גם מניין אברכרים, שמתפלליםפ ככה"נ בזמן ק"ש (מג"א)
אורי567 אמר: תודה, באמת חשבתי על זה… יודעים זמני תפילות בישיבת השלום? מניח ששחרית בהנץ צריך פשוט קצת הכוונה לחץ כדי להרחיב... יש שם גם מניין אברכרים, שמתפלליםפ ככה"נ בזמן ק"ש (מג"א)
יצחק משען Well-known member 24 מאי (5) 2024 #13 אם יש לך נפש מבינה אני ממליץ לך לבקר גם כאן, הניגונים האלה של פרקי אבות זה לא מעולם הזה
ת תלמיד מהרש"ך Active member 24 מאי (5) 2024 #15 יצחק כהן היו אמר: ערב שבת מוסאיוף אבל לא עולה שליח ציבור גם לא בכותל מתפלל במנין של אשכנזים........ לחץ כדי להרחיב... אנא לא תבלבל המוחין
יצחק כהן היו אמר: ערב שבת מוסאיוף אבל לא עולה שליח ציבור גם לא בכותל מתפלל במנין של אשכנזים........ לחץ כדי להרחיב... אנא לא תבלבל המוחין
יצחק כהן הי"ו Well-known member 27 מאי (5) 2024 #16 תלמיד מהרשך אמר: אנא לא תבלבל המוחין לחץ כדי להרחיב... מציאות!