ראה בילקוט טהרה, במבואבדקה 10:51 הרב אומר שהוא כתב עשרות דברים שבהם הבן איש חי מחמיר לעומת הפסקים בספרו של מרן.
האם יש למישהו אפשרות להביא את הרשימה?
ע' בקובץ ב"י שנת תשפ"ב/ג כמדומניבדקה 10:51 הרב אומר שהוא כתב עשרות דברים שבהם הבן איש חי מחמיר לעומת הפסקים בספרו של מרן.
ע' בקובץ ב"י שנת תשפ"ב/ג כמדומני
וכן נראה לי בילקו"י ברכות או כבוד או"א הנ"מ.
ראה בילקוט טהרה, במבוא
אם היה לי את הספר בביתי - לא הייתי מבקש:ראה בילקוט טהרה, במבוא
תודה רבה.האם יש למישהו אפשרות להביא את הרשימה?
כבודו יקנה. ויראה ברכה בביתו.אם היה לי את הספר בביתי - לא ה
השיעור היה בנושא אם בן שאביו מצווה ללכת אחר בן איש חי, צריך לשמוע לו או לא.שיעור מוצ"ש פרשת חוקת תשפ"ד | הלכות כיבוד הורים
מחילה השיעור בעיקרו נסוב על מח' הבן איש חי על מרן השו''ע לא ?
בהחלט!השיעור היה בנושא אם בן שאביו מצווה ללכת אחר בן איש חי, צריך לשמוע לו או לא.
ומשם הסתעף לכל הנ"ל.
אא"כ יביא ח"ו לבעיות בשלום בית שכמובן תשמע לו...הרב אמר בשיעור שאם הבעל הולך לפי הבן איש חי, האשה לא צריכה לשמוע לו בהלכות, ותנהג כמו מרן.
מחילה, אבל הגחיד"א ז''ל כותב שנשים רשאות לברך על לולב.כאן:
אולי לא נגד בעלין שלהן? וצ"ע.מחילה, אבל הגחיד"א ז''ל כותב שנשים רשאות לברך על לולב.
מחילה, אבל מרן החיד"א הסתמך על שו"ת מן השמים, וביבי"א האריך שא"א לסמוך דברי חלומות לא מעלים ולא מורידים, וגם שבשו"ת מן השמים יש הרבה הלכות שלא נוהגים כן, ע"ש ותרו"ץ.מחילה, אבל הגחיד"א ז''ל כותב שנשים רשאות לברך על לולב.
בדקה 10:51 הרב אומר שהוא כתב עשרות דברים שבהם הבן איש חי מחמיר לעומת הפסקים בספרו של מרן.
כוונתך למה שמחמיר לעומתו, נכון? לא לכל המקומות שחולק.תודה מראש למי שיעזור בזה.
הרב אמר 2 דברים.הרב אומר שההביא רשימה של עשרות דברים שבהם מרן זיע"א הקל לעומת בן איש חי ופוסקים אחרים.
את זה בקשתי.