ב בן יוסף Active member 31 יולי (7) 2024 #21 דבק בתורת מרן אמר: נתן להשיג בירושלים גב"ש או בגאולה, וכמובן במחיר (כמעט כפול) בחנויות המובחרות לחץ כדי להרחיב... אני מבני ברק יש נקודת מכירה שם ?
דבק בתורת מרן אמר: נתן להשיג בירושלים גב"ש או בגאולה, וכמובן במחיר (כמעט כפול) בחנויות המובחרות לחץ כדי להרחיב... אני מבני ברק יש נקודת מכירה שם ?
דבק בתורת מרן Well-known member 31 יולי (7) 2024 #22 בן יוסף אמר: אני מבני ברק יש נקודת מכירה שם ? לחץ כדי להרחיב... ספרי אברמוביץ (זכור זה יגיע סביבות תשעה באב!!!)
בן יוסף אמר: אני מבני ברק יש נקודת מכירה שם ? לחץ כדי להרחיב... ספרי אברמוביץ (זכור זה יגיע סביבות תשעה באב!!!)
דבק בתורת מרן Well-known member 31 יולי (7) 2024 #23 בנימין לוריא אמר: ואין נקודות מכירה (במחיר מוזל) ברחבי הארץ? לחץ כדי להרחיב... כרגע לצערי לא, אא"כ זה לכמויות יהיה ניתן לבדוק דרכים (או אולי משלוח וכדו')
בנימין לוריא אמר: ואין נקודות מכירה (במחיר מוזל) ברחבי הארץ? לחץ כדי להרחיב... כרגע לצערי לא, אא"כ זה לכמויות יהיה ניתן לבדוק דרכים (או אולי משלוח וכדו')
מ מרדכי מיכאלי Well-known member 31 יולי (7) 2024 #24 בנימין לוריא אמר: ואין נקודות מכירה (במחיר מוזל) ברחבי הארץ? לחץ כדי להרחיב... הר' בנימין אם תצליח לנסות להשיג עמו אנוכי....
בנימין לוריא אמר: ואין נקודות מכירה (במחיר מוזל) ברחבי הארץ? לחץ כדי להרחיב... הר' בנימין אם תצליח לנסות להשיג עמו אנוכי....
דבק בתורת מרן Well-known member 31 יולי (7) 2024 #25 מרדכי מיכאלי אמר: הר' בנימין אם תצליח לנסות להשיג עמו אנוכי.... לחץ כדי להרחיב... גם יחידים יכולים לקנות דרכנו במחיר מוזל, אבל צריך לזה סבלנות ולמצוא מי עולה לירושלים (במיוחד בחודש אלול לסליחות וכדו') או להיפך.
מרדכי מיכאלי אמר: הר' בנימין אם תצליח לנסות להשיג עמו אנוכי.... לחץ כדי להרחיב... גם יחידים יכולים לקנות דרכנו במחיר מוזל, אבל צריך לזה סבלנות ולמצוא מי עולה לירושלים (במיוחד בחודש אלול לסליחות וכדו') או להיפך.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 31 יולי (7) 2024 #26 דבק בתורת מרן אמר: כרגע לצערי לא, לחץ כדי להרחיב... דבק בתורת מרן אמר: גם יחידים יכולים לקנות דרכנו במחיר מוזל, אבל צריך לזה סבלנות ולמצוא מי עולה לירושלים (במיוחד בחודש אלול לסליחות וכדו') או להיפך. לחץ כדי להרחיב... למה בעצם לא לעשות נקודות?
דבק בתורת מרן אמר: כרגע לצערי לא, לחץ כדי להרחיב... דבק בתורת מרן אמר: גם יחידים יכולים לקנות דרכנו במחיר מוזל, אבל צריך לזה סבלנות ולמצוא מי עולה לירושלים (במיוחד בחודש אלול לסליחות וכדו') או להיפך. לחץ כדי להרחיב... למה בעצם לא לעשות נקודות?
דבק בתורת מרן Well-known member 31 יולי (7) 2024 #27 בנימין לוריא אמר: למה בעצם לא לעשות נקודות? לחץ כדי להרחיב... כבודו יעזור לנו, בכבוד
א אהבת תורת ה' Active member 29 אוגוסט (8) 2024 #28 לוח שנה עם קיצורי הלכות של שנה בשנה שנת תשפ"ה בספרי אברמוביץ הגיע היום מחיר 30 שח
יצחק כהן הי"ו Well-known member 29 אוגוסט (8) 2024 #29 אהבת תורת ה' אמר: לוח שנה עם קיצורי הלכות של שנה בשנה שנת תשפ"ה בספרי אברמוביץ הגיע היום מחיר 30 שח לחץ כדי להרחיב... אני גם ראיתי היום בספרי אברמוביץ ונהנתי מאוד.
אהבת תורת ה' אמר: לוח שנה עם קיצורי הלכות של שנה בשנה שנת תשפ"ה בספרי אברמוביץ הגיע היום מחיר 30 שח לחץ כדי להרחיב... אני גם ראיתי היום בספרי אברמוביץ ונהנתי מאוד.
א אהבת תורת ה' Active member 29 אוגוסט (8) 2024 #31 יצחק כהן היו אמר: אני גם ראיתי היום בספרי אברמוביץ ונהנתי מאוד. לחץ כדי להרחיב... כן קיבלנו היום דבר ראשון שמתי את זה על המדף לציבור, קיבלנו היום כמות מכובדת
יצחק כהן היו אמר: אני גם ראיתי היום בספרי אברמוביץ ונהנתי מאוד. לחץ כדי להרחיב... כן קיבלנו היום דבר ראשון שמתי את זה על המדף לציבור, קיבלנו היום כמות מכובדת
ב בן יוסף Active member 29 אוגוסט (8) 2024 #32 אהבת תורת ה' אמר: כן קיבלנו היום לחץ כדי להרחיב... כבודו מספרי אברמוביץ?
א אהבת תורת ה' Active member 29 אוגוסט (8) 2024 #33 בן יוסף אמר: כבודו מספרי אברמוביץ? לחץ כדי להרחיב... מתגבר בבין הזמנים קצת,
דבק בתורת מרן Well-known member 29 אוגוסט (8) 2024 #34 דברי מרן הראש"ל מתוך שיעורו השבועי על הלוח Sequence 09.mp4 drive.google.com נערך לאחרונה: 30 אוגוסט (8) 2024
דבק בתורת מרן Well-known member 30 אוגוסט (8) 2024 #35 ושוב, תודה לרב יצחק כהן הי"ו על ההקפצה לפני חודש!!!
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 30 אוגוסט (8) 2024 #36 מרדכי מיכאלי אמר: באשדוד ניתן להשיג? חכם בנימין ?? לחץ כדי להרחיב... דבק בתורת מרן אמר: כרגע לצערי לא, לחץ כדי להרחיב...
מרדכי מיכאלי אמר: באשדוד ניתן להשיג? חכם בנימין ?? לחץ כדי להרחיב... דבק בתורת מרן אמר: כרגע לצערי לא, לחץ כדי להרחיב...
דבק בתורת מרן Well-known member 30 אוגוסט (8) 2024 #37 ניתן להשיג ע"י בקשה לספרי אברמוביץ לשליחה לחנויות באשדוד או ברכישה אצל המו"ל כמופיע במודעה המצורפת לעיל
ניתן להשיג ע"י בקשה לספרי אברמוביץ לשליחה לחנויות באשדוד או ברכישה אצל המו"ל כמופיע במודעה המצורפת לעיל