מה כואב לכבודו שמרן עם הלוגו של הרב הראשי כשבעז''ה בקרוב הרב יהיה נשיא המועצת החדשה / הישנה יהיה לוגו חדשהנה פילו הרב לאו שינה את המכתבים למה מרן שליט"T לא?
שיהיה לכת"ר מה לשאול,הנה פילו הרב לאו שינה את המכתבים למה מרן שליט"T לא?
אתה מתכוין לרמוז על שינוי במועצת?מה כואב לכבודו שמרן עם הלוגו של הרב הראשי כשבעז''ה בקרוב הרב יהיה נשיא המועצת החדשה / הישנה יהיה לוגו חדש
יש אנשים שכל דבר שזז אצל מרן או לא שונה מכדו' יש לכם שאלות וכבר דיברנו על זה היום באיזהו מקומן.אתה מתכוין לרמוז על שינוי במועצת?
לא הבנתי.יש אנשים שכל דבר שזז אצל מרן או לא שונה מכדו' יש לכם שאלות וכבר דיברנו על זה היום באיזהו מקומן.
לא רומז לכלום המציאות כיום שהדרג הפוליטי הזניח כך את הרב זה לא ימשיך ימים רבים אני לא יודע כלום מה שאני כן יודע שאסור שהמצב ימשיך להיות כמו שהוא היום הן מבחינה פוליטית והן מבחינת הנהגהאתה מתכוין לרמוז על שינוי במועצת?
יש אנשים שכואב למה אצל מרן נשאר הרב הראשי לישראל וכדו'לא הבנתי.
אבל איך זה קשור לתגובה שלי?יש אנשים שכואב למה אצל מרן נשאר הרב הראשי לישראל וכדו'
ולמה אצל הרב לאו החתימה שונה ועוד.
נו עזבו אותם .
לא קשור אליך,אבל איך זה קשור לתגובה שלי?
לא ח"ו התכוונתי למה נשארו עם הסמל המדיני של המדינה עדיף להחליף כונתי גם על הגרש"מ עמאריש אנשים שכואב למה אצל מרן נשאר הרב הראשי לישראל וכדו'
ולמה אצל הרב לאו החתימה שונה ועוד.
נו עזבו אותם .
כל ההודעות דלעיל הם טעות.מה כואב לכבודו שמרן עם הלוגו של הרב הראשי כשבעז''ה בקרוב הרב יהיה נשיא המועצת החדשה / הישנה יהיה לוגו חדש
הדרג הפוליטי?לא רומז לכלום המציאות כיום שהדרג הפוליטי הזניח כך את הרב זה לא ימשיך ימים רבים אני לא יודע כלום מה שאני כן יודע שאסור שהמצב ימשיך להיות כמו שהוא היום הן מבחינה פוליטית והן מבחינת הנהגה
ובקשה לא להיגרר
תודה
להוסיף על דבריךהדרג הפוליטי?
יש לש"ס מועצת, עם הרבה רבנים חשובים, הזקן שבהם מונה ע"י מרן היביע אומר, אחרים מונו ע"י הגרש"כ והגרש"ב ממשיכי דרכו.
את המינויים האחרים עשו הרבנים, ובכל אופן יש כיום רבנים ראשי ישיבות ופוסקי חשובים מזקני הדור, שא"א לזלזל בהם ולבטלם.
כולם ראו שהמהלכים בעניני הציבור בבחירות לעיריות וכו' נעשו ע"י הרבנים ולא ע"י מי שאתה מכנה הדרג הפוליטי.
גם המינוי לחברים החדשים היה ע"י מכתב זקן המועצת, שכאמור מונה ע"י היבי"א זיע"א
לבטל את כולם ולהגיד שהדרג הפוליטי הוא עושה הכל, זה טענה של המשכילים הישנים
גם אלו שיצאו נגד מרן היבי"א בכל המהלכים הפוליטיים שעשה, הרבה פעמים טענו שזה א"ד וכו'
וגם במפלגות האחרות, אלו שנלחמים ברבנים מנהיגי המפלגות, מכוונים את חיציהם כביכול כלפי הדרג הפוליטי
למה נראה לך מותר להגיד זאת בקול מרן הראש''ל שליט''א אולי בגיל הוא צעיר שם מכולם אבל הציבור שהולך לפי הפסקים שלו ומקבל את הוראותיו ורבים וטובים נשמעים לו זה מרן שליט''א אף רב במועצת אל מתחרה עליו שם אז זה בושה לשיים את הרב ביחד אתם כחברוכפי שכתבתי בעבר אם לא ההתעקשות והניסיון להציג ולפרסם שהוא מעל כולם, היו ממנים אותו בכבוד כחבר מן המנין יחד עם כולם
בליי להזכיר שמו ולזלזלאתה יודע מה גם הרמב''ם והשו''ע לא היו במועצת חכמי התורה והם היו גדולים לא פחות מהגר''א סלים והגר''ש בצאלל וכדו'.....
??????בליי להזכיר שמו ולזלזל
פסקים זה לא מראה על הנהגה.למה נראה לך מותר להגיד זאת בקול מרן הראש''ל שליט''א אולי בגיל הוא צעיר שם מכולם אבל הציבור שהולך לפי הפסקים שלו ומקבל את הוראותיו ורבים וטובים נשמעים לו זה מרן שליט''א אף רב במועצת אל מתחרה עליו שם אז זה בושה לשיים את הרב ביחד אתם כחבר
אתה יודע מה גם הרמב''ם והשו''ע לא היו במועצת חכמי התורה והם היו גדולים לא פחות מהגר''א סלים והגר''ש בצאלל וכדו'.....