יצחק כהן הי"ו Well-known member 18 דצמבר (12) 2024 #461 אמונה ובטחון אמר: שבוע הבא (מוצש"ק פר' וישב) ככה"נ הגה"צ רבי אלימלך בידרמן שליט"א לחץ כדי להרחיב... אמת כך כתוב בעלון השיעור השבועי. יתכן ויהיה רב אורח....
אמונה ובטחון אמר: שבוע הבא (מוצש"ק פר' וישב) ככה"נ הגה"צ רבי אלימלך בידרמן שליט"א לחץ כדי להרחיב... אמת כך כתוב בעלון השיעור השבועי. יתכן ויהיה רב אורח....
יצחק כהן הי"ו Well-known member 26 דצמבר (12) 2024 #462 השבוע פרשת מקץ - חנוכה הרב המקדים בשיעורו של מרן שליט"א יהיה בעזרת השם הרב בן ציון הכהן קוק שליט"א ברכת שבת שלום וחנוכה שמח
השבוע פרשת מקץ - חנוכה הרב המקדים בשיעורו של מרן שליט"א יהיה בעזרת השם הרב בן ציון הכהן קוק שליט"א ברכת שבת שלום וחנוכה שמח
שרגא בטיהרא New member 27 דצמבר (12) 2024 #463 יצחק כהן היו אמר: השבוע פרשת מקץ - חנוכה הרב המקדים בשיעורו של מרן שליט"א יהיה בעזרת השם הרב בן ציון הכהן קוק שליט"א ברכת שבת שלום וחנוכה שמח לחץ כדי להרחיב... יש שני חכמים בשם זה
יצחק כהן היו אמר: השבוע פרשת מקץ - חנוכה הרב המקדים בשיעורו של מרן שליט"א יהיה בעזרת השם הרב בן ציון הכהן קוק שליט"א ברכת שבת שלום וחנוכה שמח לחץ כדי להרחיב... יש שני חכמים בשם זה
השועל Member 29 דצמבר (12) 2024 #465 מי לה' אלי אמר: הרב זבדיה כהן כעת לחץ כדי להרחיב... ומי הוא הרב אורח?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 4 Jan 2025 #466 מוצ"ש פרשת ויגש תשפ"ה, הרב המקדים בשיעורו של מרן הראש"ל שליט"א הרב זמיר כהן שליט"א, ראש ארגון הידברות וראש ישיבת אבני נזר.
מוצ"ש פרשת ויגש תשפ"ה, הרב המקדים בשיעורו של מרן הראש"ל שליט"א הרב זמיר כהן שליט"א, ראש ארגון הידברות וראש ישיבת אבני נזר.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 10 Jan 2025 #467 השבת פרשת ויחי הרב יוסף בן עמרם ראש מוסדות נחלת יוסף בגבעת שאול נערך לאחרונה: 11 Jan 2025
יצחק כהן הי"ו Well-known member 24 Jan 2025 #472 השבת פרשת וארא הרב המקדים יהיה בעזרת השם הרב מונטג רב הקהילות בעיר נתיבות ספוילר: עדכון חשוב שיש לי עדכון חשוב אני תמיד כאן
השבת פרשת וארא הרב המקדים יהיה בעזרת השם הרב מונטג רב הקהילות בעיר נתיבות ספוילר: עדכון חשוב שיש לי עדכון חשוב אני תמיד כאן
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 24 Jan 2025 #473 יצחק כהן היו אמר: הרב מונטג רב הקהילות בעיר נתיבות לחץ כדי להרחיב... הרב שמואל מונטג?
ה הלכה צרופה Well-known member 25 Jan 2025 #474 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: הרב שמואל מונטג? לחץ כדי להרחיב... כן נחשב לאחד מגדולי הרבנים בכל אזור הדרום הוסמך לרב הקהילות ע"י גדולי הדור (הרב אלישיב, הרב שטיינמן ועוד) נערך לאחרונה: 25 Jan 2025
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: הרב שמואל מונטג? לחץ כדי להרחיב... כן נחשב לאחד מגדולי הרבנים בכל אזור הדרום הוסמך לרב הקהילות ע"י גדולי הדור (הרב אלישיב, הרב שטיינמן ועוד)
יצחק כהן הי"ו Well-known member 25 Jan 2025 #475 יצחק כהן היו אמר: השבת פרשת וארא הרב המקדים יהיה בעזרת השם הרב מונטג רב הקהילות בעיר נתיבות ספוילר: עדכון חשוב שיש לי עדכון חשוב אני תמיד כאן לחץ כדי להרחיב... רב אורח: הגאון הרב יצחק לוי רבה של העיר נשר.
יצחק כהן היו אמר: השבת פרשת וארא הרב המקדים יהיה בעזרת השם הרב מונטג רב הקהילות בעיר נתיבות ספוילר: עדכון חשוב שיש לי עדכון חשוב אני תמיד כאן לחץ כדי להרחיב... רב אורח: הגאון הרב יצחק לוי רבה של העיר נשר.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 31 Jan 2025 #476 השבת פרשת בא הרב המקדים יהיה בעזרת השם הרב צבי ויספיש ראש מוסדות כולל הר"ן
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 8 פברואר (2) 2025 #477 מוצ"ש פרשת בשלח, הרב המקדים הרב מרדכי רלב"ג שליט"א ראב"ד ירושלים.
יוסף דוד Well-known member 8 פברואר (2) 2025 #478 שידור חי מהלויין - שיעורו השבועי של מנהיג הדור מרן הרב יצחק יוסף שליט"א - המרכז למורשת מרן - הרב עובדיה יוסף שידור חי מהלוויין של דר וסוחרת (הלוויין של מרן), שיעורו השבועי של מרן הרב יצחק יוסף מידי מוצאי שבת קודש מבית הכנסת היזדים בירושלים. moreshet-maran.com
שידור חי מהלויין - שיעורו השבועי של מנהיג הדור מרן הרב יצחק יוסף שליט"א - המרכז למורשת מרן - הרב עובדיה יוסף שידור חי מהלוויין של דר וסוחרת (הלוויין של מרן), שיעורו השבועי של מרן הרב יצחק יוסף מידי מוצאי שבת קודש מבית הכנסת היזדים בירושלים. moreshet-maran.com
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 15 פברואר (2) 2025 #479 מוצ''ש פ' יתרו הרב המקדים הגרב''צ אבא שאול שליט''א ראש ישיבת אור לציון
יצחק כהן הי"ו Well-known member 21 פברואר (2) 2025 #480 לעת עתה אם לא יהיה שינוי ברגע האחרון במוצאי שבת פרשת משפטים הרב המקדים יהיה בעזרת השם הגאון הרב יגאל כהן ראש מוסדות יביע אומר וחבר מועצת הרבנות הראשית
לעת עתה אם לא יהיה שינוי ברגע האחרון במוצאי שבת פרשת משפטים הרב המקדים יהיה בעזרת השם הגאון הרב יגאל כהן ראש מוסדות יביע אומר וחבר מועצת הרבנות הראשית