• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

📖מעמד חיזוק לקראת ימי בין הזמנים במעמד מרנן ורבנן רבותינו ראשי הישיבות שליט"א ובראשם מנהיג הדור מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א היום (בליל שישי)!!!

האמת שלא זכיתי להיות.
אבל מישהו שהיה שם אמר לי שהיה מהמם, מלא וגדוש עד אפס מקום.
ובעיקר הוא אמר לי שהתרגש לראות מאות בני תורה צובאים על המקום בהתראה של יום וכמעט אפס פירסום בלי צולנט ובלי זמרים -רק לשמוע דברי אלוקים חיים ממרן שליט"א.
אשרי העם שכך לו!

חבל חבל!
א. יום גשום וסוער
ב. הפגנות בכל גאולה והסביבה [נפק"מ ג"כ לאוטובוסים וכו']
(ובאמת הרבה אמרו לי שרצו להגיע ומסיבות אלו לא יתאפשר להם)
והלואי ויהיה עוד אירוע חשוב כזה ביום יותר מתאים! באמת הלואי!!
ובכו"א היה מלא מלא עד אפס מקום [אפשר לראות בתמונות שצולמו אחרי קצת מההתחלה...]
תארו לעצמכם מה היה אם זה היה יום נוח להגעה! חושבני שהיו מאות מאות בחוץ!
בקיצור - חייב עוד אירוע כזה!!!!!

למה אתם מצנזרים אותו אתם מתביישים במה שהרב שלכם אומר ??
הרב שלנו הוא איש אמת, ולא חת מפני איש, ואומר מה שצריך להיאמר בפני מי שצריך לשמוע.
דא עקא שכשכמפרסמים הסרטה לכולם כולם, יש כאלה שלא צריכים לשמוע הכל, וגם הרב שלנו לא יאמר הכל בפניהם.
פשוט וקל.

יש משהו שמרן שליט"א ביקש למחוק.
חבל כל הזמן לחשוב שלילי...
וגם בלי קשר, כל הסרטה צריכה עריכה.
כל וידאו שאתם רואים זה שעות של עבודה.

אני לא יודע על מה דיבר ועל מה מדובר, אבל אם מרן שליט"א ביקש למחוק,
כנראה זה בגלל אנשים שיש להם מוחין דקטנות, שכל דיון בהלכה לוקחים את זה כפגיעה אישית וכיו"ב.

אני לא יודע על מה דיבר ועל מה מדובר, אבל אם מרן שליט"א ביקש למחוק,
כנראה זה בגלל אנשים שיש להם מוחין דקטנות, שכל דיון בהלכה לוקחים את זה כפגיעה אישית וכיו"ב.
זה לא משהו הלכתי...
בכל מקרה, מרן שליט"א אמר - מבצעים.

חזור
חלק עליון