• שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

כשמרן זיע"א סיפר שהתקשרו לבתו שתצביע ש"ס...

פתחו כאן אתמול נושא של המליצות והבדיחות של מרן זצ"ל ואיני מוצא, לכן אני מדביק כאן 2 חידודי לשון שראיתי בקובץ האוצר, האחרון
1746564529560.png
ובאמת שאני אומר שמי שהיה עומד ליד מרן היה צוחק לעתים קרובות מהחידודים שהיה מרן אומר כלאחר יד, ולפעמים היה מתבדח עם האנשים מסביב וזורק להם עקיצות משמחות הלבבות, חבל על דאבדין

פתחו כאן אתמול נושא של המליצות והבדיחות של מרן זצ"ל ואיני מוצא, לכן אני מדביק כאן 2 חידודי לשון שראיתי בקובץ האוצר, האחרון
הצג קובץ מצורף 33288
ובאמת שאני אומר שמי שהיה עומד ליד מרן היה צוחק לעתים קרובות מהחידודים שהיה מרן אומר כלאחר יד, ולפעמים היה מתבדח עם האנשים מסביב וזורק להם עקיצות משמחות הלבבות, חבל על דאבדין
זה ציטוט משיעור של הגאון הנאמ"ן זצ"ל

קיבלתי כאן עוד סירטון שממחיש את מה שכתבתי שרבינו היה משרה בדיחותא ושמחה על סובביו, ואגב הסירטון מלא צילומים ישנים ועתיקין

קיבלתי עוד סירטון של יהודי נחמד שמספר בשם הרב נאמ'ן שרבינו עובדיה עשה על האש אצל הבת שלו ביום העצמאות, וכאשר אריה דרעי אמר לו רבנו זה לא מתאים .. ענה לו וכי אם לא הייתה מדינה מה היית? היית שר הפנים?! היית שר בטטה!

חזור
חלק עליון