כנראה "ברכת אברהם" של הרב אליהו בחבוט.עכשיו שמתי לב שכתוב את הכולל שלו מי שיכל לזהות
הצג קובץ מצורף 32110
כנראה "ברכת אברהם" של הרב אליהו בחבוט.עכשיו שמתי לב שכתוב את הכולל שלו מי שיכל לזהות
הצג קובץ מצורף 32110
אמת ויציב! כל מילה בסלע!למען הסר עקשות פה ולזות שפתיים, אכתוב מילה או שתיים, לכל המצקצקים בלשונם, וידם כותבם במקלדת'ם, זו כסל דרכם-
אני זוכה ב"ה ללמוד בישיבה בירושלים.
אכן זכיתי להיות מתלמידי מרן הראש"ל, אבל אבהיר דבר אחד: מעולם לא דיברתי איתו על זה, וכשהוא ראה אותי שם אמר לי 'לא אמרת לי ששלחת...' וזה גם כי לא רציתי שיאמרו מה שחשבתי... כמו שישנם מצקצקי לשון וכו'.
ודבר הזכייה היה לי הפתעה מוחלטת לגמרי. (התקשרו אלי בבוקרו של אותו היום).
אספר נקודש מענינת, ידיד טוב שלי זכה לפני שנתיים במקום ראשון (!!) ומעולם לא דרכה כף רגלו אצל מרן הראש"ל, ולא היה ולא נמצא בקשר עם אף אחד 'מחצירו' כלל וכלל... [ואדרבה למד באהבת שלום!] ובכל זאת דיברתי איתו השבוע והוא אמר לי שלמחרת הזכייה שמע מדברים שהוא כל יום מתפלל אצל מרן הראש"ל ומדבר עמו, ואיך הוא אמר לי - תמיד יהיה מי שירנן. שיערב לו... וזה כמ"ש הרב @דוד א
מקוה שדי בזה למחפשי האמת.
אמת ויציבאמת ויציב! כל מילה בסלע!
לצערינו ישנם עדיין כאלו שקנאה אוכלתן מהמעמד האדיר שהיה בשבוע שעבר כשרואים את רבבות בני התורה האברכים ובני הישיבות רוקדים ומפזזים דקות ארוכות לכבודו של מרן רבינו נשיא המועצת שליט"א
- אותם בני תורה שלא זזים ימין ושמאל מדרכו ומורשתו של אבי עולם התורה הספרדי מרן רבינו הגדול זיע"א וממשיכים את דרכו בעוז ובגאון!
- אותם אברכים שלומדים לאסוקי שמעתתא אליבא דהילכתא בהיכלי הכוללים ולא זזים בלי ספריו של מרן רבינו הגדול זיע"א ולהבח"ח מרן רבינו נשיא המועצת שליט"א!
- אותם בני ישיבות שלומדים בכל יום בהיכלי הישיבות את ספריו של מרן הראש"ל פוסק הדור רבינו יצחק יוסף שליט"א בהלכה במוסר ובהשקפה!
- אותם בני תורה שומעי לקחו של מרן רבן של ישראל רבינו שליט"א בהלכה, בהנהגה, בהשקפה!
אלו הם סלתה ושמנה של בני התורה הספרדיים רוב מניין ובניין! - הם אומרים: 'פן ירבה' ~ והמציאות מוכיחה: כי 'כן ירבה!'
מקום שני הרב בר שלום, בוגר חזון עובדיה, כולל של הרב מיימוני כמדומנימה שאני זוכר זה: הרב שמואל כהן מברכת אברהם - מקום ראשון.
וידידנו החשוב והנעלה הרב @יש תקוה באחד מהמקומות
מצטרף.למען הסר עקשות פה ולזות שפתיים, אכתוב מילה או שתיים, לכל המצקצקים בלשונם, וידם כותבם במקלדת'ם, זו כסל דרכם-
אני זוכה ב"ה ללמוד בישיבה בירושלים.
אכן זכיתי להיות מתלמידי מרן הראש"ל, אבל אבהיר דבר אחד: מעולם לא דיברתי איתו על זה, וכשהוא ראה אותי שם אמר לי 'לא אמרת לי ששלחת...' וזה גם כי לא רציתי שיאמרו מה שחשבתי... כמו שישנם מצקצקי לשון וכו'.
ודבר הזכייה היה לי הפתעה מוחלטת לגמרי. (התקשרו אלי בבוקרו של אותו היום).
אספר נקודש מענינת, ידיד טוב שלי זכה לפני שנתיים במקום ראשון (!!) ומעולם לא דרכה כף רגלו אצל מרן הראש"ל, ולא היה ולא נמצא בקשר עם אף אחד 'מחצירו' כלל וכלל... [ואדרבה למד באהבת שלום!] ובכל זאת דיברתי איתו השבוע והוא אמר לי שלמחרת הזכייה שמע מדברים שהוא כל יום מתפלל אצל מרן הראש"ל ומדבר עמו, ואיך הוא אמר לי - תמיד יהיה מי שירנן. שיערב לו... וזה כמ"ש הרב @דוד א
מקוה שדי בזה למחפשי האמת.
זה אומר הרבה למי שמביןכנראה "ברכת אברהם" של הרב אליהו בחבוט.
זה אומר שזה כולל מוצלח מאוד, ולומדים בו הרבה תלמידי חכמים מעיינים חשובים מאוד.זה אומר הרבה למי שמבין
הרבה מקושרים לא זוכים.נראה לי שאני מקושר, ולא זכיתי אף פעם.